Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Călin Popescu Tăriceanu, despre OUG 114: Dacă nu încheiem discuțiile până la sfârșitul lunii, avem o soluție de rezervă de a proroga termenul de aplicare

Călin Popescu Tăriceanu - (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea) 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că termenul de intrare în vigoare a ordonanței 114, așa-numita ordonanță a lăcomiei, ar putea fi prorogat, în cazul în care discuțiile pentru modificările acesteia nu vor fi finalizate până la sfârșitul acestei luni.

„Ne-am dori să terminăm cât mai repede discuţiile pe Ordonanţa 114. Probabil, dacă nu încheiem până la sfârşitul lunii, avem o soluţie de rezervă de a proroga termenul de aplicare până terminăm discuţiile şi definitivăm textul ordonanței de urgență", a spus Călin Popescu Tăriceanu la o întâlnire cu reprezentanţii oamenilor de afaceri, potrivit Agerpres.

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a admis duminică, la Antena 3, că OUG 114 va fi modificată, în urma criticilor din partea partenerilor internaționali.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Aceasta ordonanta este ca si teza lui Marx, Capitalul, sau ca si tot felul de scrieri legate de doctrina comnist - umanista. Si nu ma mir ca au scris-o in felul asa, pentru ca e doar o justificare de a pune mana pe bani.

    In forma asta, nu stiu cine ar face parteneriat in aceasta initiativa, doar foloseste celor ce au scris-o, din pacate.

    Si ma mir ca domnul Tariceanu nu o traduce un pic, adica explica esenta ei de o maniera mai clara.
    • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult