Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Călin Popescu Tăriceanu, despre OUG 114: Dacă nu încheiem discuțiile până la sfârșitul lunii, avem o soluție de rezervă de a proroga termenul de aplicare

Călin Popescu Tăriceanu - (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea) 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că termenul de intrare în vigoare a ordonanței 114, așa-numita ordonanță a lăcomiei, ar putea fi prorogat, în cazul în care discuțiile pentru modificările acesteia nu vor fi finalizate până la sfârșitul acestei luni.

„Ne-am dori să terminăm cât mai repede discuţiile pe Ordonanţa 114. Probabil, dacă nu încheiem până la sfârşitul lunii, avem o soluţie de rezervă de a proroga termenul de aplicare până terminăm discuţiile şi definitivăm textul ordonanței de urgență", a spus Călin Popescu Tăriceanu la o întâlnire cu reprezentanţii oamenilor de afaceri, potrivit Agerpres.

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a admis duminică, la Antena 3, că OUG 114 va fi modificată, în urma criticilor din partea partenerilor internaționali.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Aceasta ordonanta este ca si teza lui Marx, Capitalul, sau ca si tot felul de scrieri legate de doctrina comnist - umanista. Si nu ma mir ca au scris-o in felul asa, pentru ca e doar o justificare de a pune mana pe bani.

    In forma asta, nu stiu cine ar face parteneriat in aceasta initiativa, doar foloseste celor ce au scris-o, din pacate.

    Si ma mir ca domnul Tariceanu nu o traduce un pic, adica explica esenta ei de o maniera mai clara.
    • Like 0


Îți recomandăm

Cu 3 ani în urmă am devenit mamă de adolescentă

Încă de la început pe traseul nostru spre a o aduce acasă la noi, ne-am lovit de chichițe birocratice. Adopția nu era posibilă de fapt, din motive pe care aleg să nu le expun, așa că am fost îndrumați spre varianta cea mai apropiată ei, plasamentul familial.

Citește mai mult