Sari la continut
Republica
Prevenție

Campusul Medical Pallady - Regina Maria, cea mai mare infrastructură medicală privată din Sectorul 3: servicii integrate, peste 30 de specialități medicale și un hub oncologic

Campus Pallady Regina Maria

Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria continuă să seteze noi standarde în domeniul medical, odată cu inaugurarea Campusului Medical Pallady, cea mai mare infrastructură medicală privată din Sectorul 3 al Capitalei. Cu o investiție de peste 16 milioane de euro și o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați, campusul oferă acces pacienților din estul Bucureștiului și zonele învecinate la servicii medicale de ultimă generație, potrivit unui comunicat transmis de furnizorul privat de servicii medicale.

Policlinica de mari dimensiuni, integrată din cadrul Campusului Medical Pallady, situat pe Bulevardul Theodor Pallady, se remarcă prin tehnologia de ultimă generație și o gamă extinsă de specialități medicale. Inaugurată în octombrie 2024, policlinica a fost concepută să consolideze poziția Rețelei Private de Sănătate Regina Maria ca lider în excelența medicală. 

Servicii integrate, peste 30 de specialități medicale și un hub oncologic

Dotată cu echipamente de ultimă generație, policlinica din cadrul campusului se remarcă prin soluții de diagnosticare rapidă, reducând semnificativ timpii de așteptare pentru pacienții activi profesional.

„Investim continuu în tehnologie, astfel încât să putem oferi pacienților nu doar o experiență medicală la standarde internaționale, ci și rapiditate și eficiență, din respect față de timpul fiecărui pacient. Ne mândrim cu o echipă de medici experimentați, dedicați excelenței și îngrijirii personalizate, astfel încât fiecare pacient care ne trece pragul să se simtă binevenit și în siguranță. Obiectivul nostru este să redefinim reperele în domeniul sănătății, punând mereu pacientul în centrul preocupărilor noastre,” a afirmat Gabriela Beloiu, Directorul Campusului Medical Pallady.

Campusul reprezintă una dintre investițiile strategice majore de infrastructură realizate de Rețeaua de Sănătate Regina Maria anul acesta. Gândit pentru a răspunde atât nevoilor individuale, cât și celor ale companiilor și angajaților lor, campusul dispune de 25 de cabinete medicale și o echipă formată din 70 de medici cu experiență, oferind o gamă extinsă de servicii medicale integrate. 

Printre cele peste 30 de specialități medicale disponibile se numără - alături de medicina muncii - cardiologie, gastroenterologie și nutriție, ORL, obstetrică-ginecologie, pediatrie. Nu lipsesc nici serviciile de kinetoterapie, oferite de centrul Kinetic Sport & Medicine, ce include pe lângă servicii pentru adulţi şi o zonă dedicată exclusiv recuperării pediatrice, prin programe adaptate nevoilor specifice ale copiilor. 

Campusul va integra un HUB oncologic care va dispune de servicii de oncologie medicală - radioterapie şi medicină nucleară. Totodată, rețeaua va pune la dispoziția pacienților săi și servicii de stomatologie prin Regina Maria Dental Clinics.


„Campusul Medical Pallady reprezintă mai mult decât o extindere a infrastructurii medicale Regina Maria, este o declarație a angajamentului rețelei de sănătate față de comunitate.

Campusul a fost gândit pentru a fi accesibil pacienților - modern și integrat, oferind servicii medicale de excelență pentru toate vârstele. Hub-ul oncologic aduce la rândul său tratamente avansate și sprijin multidisciplinar, asigurând pacienților un parcurs medical complet, cu suportul echipei medicale.

Regina Maria este, astfel, mai aproape de comunitatea de pacienți din București și din orașele aflate în proximitatea capitalei. De exemplu, datorită locației și a infrastructurii rutiere recent dezvoltate în zonă, pacienții din localități precum Cernica sau Pantelimon pot ajunge în Campus în doar 10-15 minute cu mașina”, se arată în comunicat. 

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult