Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Roger Waters

Roger Waters, de la Pink Floyd, a povestit că Mark Zuckerberg i-a oferit „o sumă imensă de bani” pentru a permite ca melodia „Another brick în the Wall II” să fie folosită pentru a promova Instagram. El l-a numit pe Zuckerberg „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”. (Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia)

Citește mai mult
LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune.

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

LifeBOT este o platformă de inteligență artificială care poate să comunice cu tine și face parte din campania “România Asigurată". Tehnologia este instrumentul care poate să ne ajute să comunicăm, să primim informații relevante, pentru ca noi să putem face alegeri bune .

Adresa de messenger:
http://m.me/www/MetropolitanLifeAsigurari

i Info

Te vei întâlni cu butoane precum Da sau Treci la următorul articol.
Tot ce trebuie să faci este să alegi. Pur și simplu dai click pe butoane și mergi mai departe.
Platforma este susținută de Metropolitan Life. Aceasta învață pe măsură ce tu alegi, iar când vei reveni în LifeBOT, îți va da noi informații.

padure - Foto: Justin Sam / Alamy / Alamy / Profimedia

Indiferent că mănânci acasă, sau ești servit într-un restaurant, indiferent că ai în față un steak cu legume și un vin, sau mănânci doar o salată cu ceapă verde și ridichi, mâncarea ta a crescut pe un sol pe care cândva era o pădure virgină sau o pajiște naturală. (Foto: Justin Sam / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult