Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

CEO-ul de la Nokia a râs de Steve Jobs când acesta a prezentat iPhone-ul. Dacă ai o idee în care crezi, dar șefii și colegii îți spun că este o prostie, demonstrează-le că greșesc

Steve Jobs - Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/ Getty Images

CEO-ul de la Nokia a râs de Steve Jobs când acesta a prezentat iPhone-ul. „Nimeni nu vrea să dea cu degetul pe ecranul telefonului”. Nokia era liderul detașat al pieței de telefoane.

După doar 2 ani de la lansarea iPhone, Apple avea 200 miliarde $ cash, mai mult decât orice companie sau bancă din lume.

Acum 4 ani am prezentat proiectul consultantului financiar virtual celor mai mari firme de consultanță din România.

Au râs.

„Așa ceva nu este posibil”.

Timp de un an, în fiecare noapte, am lucrat la CFO App.

În prezent, Ana este consultantul care răspunde la cele mai multe întrebări fiscale și contabile din România. Probabil răspunde la mai multe întrebări decât toate firmele de consultanță adunate.

Acum un an am prezentat unor firme de IT un proiect de automatizare a proceselor financiare și contabile.

Mi-au spus că fară 80.000 euro nu se poate face.

Timp de 6 luni, în fiecare noapte, am învățat cum să folosesc UiPath din filmulețe pe YouTube.

Am dezvoltat singur Maxfin, care automatizează procesele din firme de 10 ori mai repede și mai ieftin decât o firmă de IT.

Dacă ai o idee, dar șefii, colegii îți spun că este o prostie, demonstrează-le că greșesc.

Dovedește-le că tu ai dreptate.

Nu renunța niciodată.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • catalin check icon
  De ce nu aveți sigla P de la publicitate? E un articol publicitar!
  • Like 0
 • Parerist check icon
  Câte idei care au eșuat a avut Steve Jobs pana când a avut una buna/care a mers?
  Cine ar fi fost Steve Jobs dacă nu găsea "inconstienti" care să-l finanțeze și să-l sprijine, în ciuda multor rateuri anterioare?
  • Like 0


Îți recomandăm

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult

OnLaptop

Cu o experiență de aproape 15 ani în business-ul IT, Valentin Morlovea a intrat pe nișa reparațiilor de laptop-uri în 2015, o afacere a cărei dezvoltare depinde fundamental de viteza de răspuns în soluționarea problemelor clienților. În prezent, 70% din laptopurile care intră în OnLaptop Service Center&Shop din București, sunt reparate în maxim 24 de ore, lucru care este posibil datorită dezvoltării unui soft dedicat.

Citește mai mult

iziBAC

„Am primit mesaje după ultima sesiune de Bac, pe unul dintre ele chiar l-am postat. Era o fată care nu a putut să se pregătească pentru biologie și a învățat la această materie doar cu iziBAC și în contextul acesta a luat 9.20”, povestește Adrian Stratulat.

Citește mai mult