Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat, la o săptămână de la numire

Spital Judetean din Suceava

Foto Facebook

Managerul Spitalului Județean Suceava Florin Filip și directorul medical Doina Ganea Motan și-au prezentat demisia miercuri seara, scrie Monitorul de Suceava. Directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, se află în izolare la domiciliu. 

Florin Filip a fost numit la conducerea spitalului pe 26 martie, după suspendarea din funcție a fostului manager, Vasile Rîmbu.

În cursul serii de miercuri, medici din cadrul spitalului județean l-au contactat pe prefectul județului Alexandru Moldovan pentru a-i aduce la cunoștință faptul că Spitalul Județean Suceava a rămas fără conducere și l-au rugat să facă demersurile necesare pentru ca unitatea spitalicească să iasă din această situație. 

Medicii sunt îngrijorați de faptul că li se termină echipamentele de protecție de pe secții, în timp ce în depozitele spitalului sunt astfel de materiale, dar nu există o organizare, pentru ca acestea să fie distribuite cadrelor medicale, mai scrie Monitorul de Suceava.

200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, potrivit datelor anunțate miercuri seară de Grupul de Comunicare Strategică. Municipiul Suceava și opt comune limitrofe au intrat luni seara în carantină totală.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • "Au demisionat" de ce? Au plecat din sistem sau doar din functiile de conducere?
    "Nu exista organizare" pentru distribuirea echipamentelor..Nj cred ca e motiv de demisie si nici nu cred ca e greu sa se "organizeze". O singura concluzie se impune:INCOMPETENŢĂ la toate nivelurile.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult