Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat, la o săptămână de la numire

Spital Judetean din Suceava

Foto Facebook

Managerul Spitalului Județean Suceava Florin Filip și directorul medical Doina Ganea Motan și-au prezentat demisia miercuri seara, scrie Monitorul de Suceava. Directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, se află în izolare la domiciliu. 

Florin Filip a fost numit la conducerea spitalului pe 26 martie, după suspendarea din funcție a fostului manager, Vasile Rîmbu.

În cursul serii de miercuri, medici din cadrul spitalului județean l-au contactat pe prefectul județului Alexandru Moldovan pentru a-i aduce la cunoștință faptul că Spitalul Județean Suceava a rămas fără conducere și l-au rugat să facă demersurile necesare pentru ca unitatea spitalicească să iasă din această situație. 

Medicii sunt îngrijorați de faptul că li se termină echipamentele de protecție de pe secții, în timp ce în depozitele spitalului sunt astfel de materiale, dar nu există o organizare, pentru ca acestea să fie distribuite cadrelor medicale, mai scrie Monitorul de Suceava.

200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, potrivit datelor anunțate miercuri seară de Grupul de Comunicare Strategică. Municipiul Suceava și opt comune limitrofe au intrat luni seara în carantină totală.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • "Au demisionat" de ce? Au plecat din sistem sau doar din functiile de conducere?
    "Nu exista organizare" pentru distribuirea echipamentelor..Nj cred ca e motiv de demisie si nici nu cred ca e greu sa se "organizeze". O singura concluzie se impune:INCOMPETENŢĂ la toate nivelurile.
    • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult