Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

CTP: „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD pe diaspora”

CTP la digi24-

Niculae Bădălău a fost înlăturat din funcția de vicepreședinte PSD, după declarația jignitoare la adresa diasporei, dar a rămas lider de organizație locală la Giurgiu și și-a trimis finul în locul lui la conducerea partidului. „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD”, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„Dl. Bădălău a practicat această operațiune asupra diasporei în curtea casei sale, împreună cu prietenii săi. Finuțu' era şi el acolo. Acum, prin această mişcare, practic, tot PSD-ul, în frunte cu noua conducere, micționează pe diaspora. Din nou. Pentru că ce altceva este această cruntă bătaie de joc, o a doua bătaie de joc, la adresa diasporei?! Adică îl pune pe finuțu' şi Bădălău rămâne şef la Giurgiu”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El a menţionat că cineva de la conducerea PSD a fost întrebat dacă Bădălău poate să candideze la Congresul PSD, iar răspunsul a fost: „Domnule, nu știu ce se întâmplă până atunci și nu văd de ce nu ar putea”. Viața e complexă, a completat ironic CTP.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Uimitor,cum acest individ vrea sa abureasca o lume intreaga! Daca n-ar fi fost reluarile insistente de la TV,era in stare sa spuna ca i s-au rastalmacit vorbele,ca el nu a vrut sa jigneasca pe nimeni. De fapt rocada pe care o face cu finutu face parte din "caracterul" lui si al partidului din care face parte.
  • Like 1
 • Urmaresc cu interes toate aparitiile Domnului CTP la Digi24. Cea de aseara cu maxim interes.
  Il rog insa, pe aceasta cale, sa treaca peste supararea cauzata de dl. Prelipceanu si sa accepte revenirea la emisiunea acestuia. Are nevoie de un partener pe masura, nu fatuca pe care o are acum, care se simpte inhibata de personalitatea sa si prin asta scade din coerenta discutiei.

  • Like 0
 • Obrăznicia psd nu va dispare decât odata cu această adunătură de scursori numită partid. Lumea nu trebuie să uite tot răul, toată otrava vărsată asupra țării de această hidră. Nu vă lăsați înșelați de manevrele făcute de acești nemernici! Nu este unul bine intenționat acolo. Nu vor decât să fure și să batjocorească.
  • Like 2
 • Pai si a cerut scuze BADARANU,si i in aceiasi stare de placere cu ORLANDO -seful de la pompieri care a fost si mai hotarat si determinat la adresa celor plecati pe lumea cealalta in accidentul de la Colectiv:NENOROCITILOR.
  • Like 1


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult