Sari la continut

La 9 ani de Republica, întrebăm: ChatGPT la urne – Ce ar vota inteligența artificială? Dar tu?

De 9 ani, Republica construiește o comunitate în care ideile prind glas și dezbaterile autentice fac diferența. Anul acesta, facem un experiment: l-am întrebat pe ChatGPT cum ar vota la alegerile din România. Însă întrebarea cea mai importantă rămâne pentru tine: cum alegi tu viitorul? Scrie, alătură-te conversației și hai să schimbăm România împreună!

Cât costă ceasul de la mâna candidatei PSD Viorica Dăncilă. „Este primit de la soțul meu, nu valorează mai mult de 5000 de euro”

ceas Dancila

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că ceasul pe care l-a primit de la soțul său nu valorează peste 5.000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut în declarația de avere. Deputatul PNL Florin Roman a acuzat-o că are un ceas de 80.000 de lei, care nu e menționat în declarația de avere.

„Este un ceas primit de la soțul meu, care nu valorează mai mult de 5.000 de euro, ca să îl trec în declarația de avere. Soțul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro. Ceea ce am văzut eu că a dat un domn, era un alt ceas. O să aduc acest ceas să vi-l prezint”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.ro

În declarația de avere Viorica Dăncilă a trecut bijuterii de aur în valoare estimată la 5000 de euro, dobândite în anul 2017, potrivit Mediafax.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Maria Drăghici

Maria Drăghici n-a împlinit nici doi ani și are deja trei operații pe cord deschis. Culmea, e un copil vesel, care știe să se bucure de fiecare moment și, mai mult decât orice altceva, e un copil iubit. De fratele ei și de părinții ei, care, de la nașterea copilei, trăiesc cu ochii deschiși un coșmar adevărat.

Citește mai mult

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult