Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Dragnea: „Toate instituțiile fundamentale ale statului trebuie să înțeleagă și să respecte votul de azi al românilor”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, după închiderea urnelor, că „cetățenii au votat pentru creștere economică, pentru mai mulți bani în buzunarele lor, pentru taxe și impozite mici, sprijin pentru oamenii de afaceri, pentru ca tineri să aibă locuri de muncă bine plătite”.

Dragnea a adăugat că votul din 11 decembrie este un vot pentru redarea demnității medicilor și pentru a îmbunătăți rapid situația din educație și sănătate.

„Eu voi ține cont de votul din această seară, de Constituția României, și de programul de guvernare pe care l-am prezentat în această campanie. Vreau să transmit câteva mesaje pentru partenerii noștri externi. România își va respecta toate angajamentele internaționale, strategice cu precizarea că vrem cu tărie să adăugăm o componentă economică puternică acestor parteneriate.

Un mesaj pentru factorii politici interni. România este o insulă de stabilitate în regiune. Eu vreau ca în România să se mențină această democrație stabilă, fără conflicte inutile, iar asta înseamnă că toți factorii politici, toate instituțiile fundamentale ale statului trebuie să înțeleagă și să respecte votul de azi al românilor”, a spus Liviu Dragnea. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dl. președinte al PSD că a fost votat pe o LISTĂ DE PARTID şi nu INDIVIDUAL, deci face parte dintr-o înşiruire , deci NU l-a ales nimeni pentru altceva, decât pt. partid . Ar trebui să vadă de PSD, aviz la ce a pățit Ponta, când a stat în 2 luntre !
  • Like 0
 • - Tu ce faci, ma, Dragneo, aici ? Aveai chef de niste guverne ?
  - Nu ma ! da' Johannis trebuie să înțeleagă și să respecte votul de azi al românilor !
  - si cu : „cetățenii au votat pentru creștere economică, pentru mai mulți bani în buzunarele lor, pentru taxe și impozite mici, sprijin pentru oamenii de afaceri, pentru ca tineri să aibă locuri de muncă bine plătite”. cum ramane ?
  - pai, asta era pt Johannis, nu pentru noi, ca noi stim ca nu se va intampla asa ?
  • Like 0
 • Asta e un fel de: "Ciocu' mic, că acuma noi suntem la putere". Din păcate drag penal şăf, tocmai legea e cea care vă împiedică să posedaţi tronul Premiericiunii:

  http://adevarul.ro/news/societate/poatefi-prim-ministru-persoana-condamnata-penala-1_584e835e5ab6550cb85ae3b3/index.html

  Nu vreo instituţie. O astfel de candidatură e lovită de nulitate din punct de vedere legal.
  • Like 1
 • Deci penalul se va propune prim-ministru,ii va ierta pe toti doctorii murdari( Tolo ai muncit degeaba),politrucii inchisi sau nu vor fi iertati (numai psdisti...),spagile si coruptia vor reveni in forta ,asa ca cel mai bine e tot plecatul din tara!
  • Like 1


Îți recomandăm

Scoala de asistenti

Săli mari de curs, coridoare largi, încăperi care simulează la detaliu saloane de spital, manechine și roboți care vorbesc și sunt conectați la senzori ce transmit profesorilor supraveghetori dacă manevrele sunt efectuate corect. Dar- dincolo de teorie și practică- cei care trec pe aici își însușesc una dintre cele mai importante comportamente ale unui cadru medical: cum să arate empatie față de bolnavii pe care îi tratează.

Citește mai mult