Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Dragnea: „Toate instituțiile fundamentale ale statului trebuie să înțeleagă și să respecte votul de azi al românilor”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, după închiderea urnelor, că „cetățenii au votat pentru creștere economică, pentru mai mulți bani în buzunarele lor, pentru taxe și impozite mici, sprijin pentru oamenii de afaceri, pentru ca tineri să aibă locuri de muncă bine plătite”.

Dragnea a adăugat că votul din 11 decembrie este un vot pentru redarea demnității medicilor și pentru a îmbunătăți rapid situația din educație și sănătate.

„Eu voi ține cont de votul din această seară, de Constituția României, și de programul de guvernare pe care l-am prezentat în această campanie. Vreau să transmit câteva mesaje pentru partenerii noștri externi. România își va respecta toate angajamentele internaționale, strategice cu precizarea că vrem cu tărie să adăugăm o componentă economică puternică acestor parteneriate.

Un mesaj pentru factorii politici interni. România este o insulă de stabilitate în regiune. Eu vreau ca în România să se mențină această democrație stabilă, fără conflicte inutile, iar asta înseamnă că toți factorii politici, toate instituțiile fundamentale ale statului trebuie să înțeleagă și să respecte votul de azi al românilor”, a spus Liviu Dragnea. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Dl. președinte al PSD că a fost votat pe o LISTĂ DE PARTID şi nu INDIVIDUAL, deci face parte dintr-o înşiruire , deci NU l-a ales nimeni pentru altceva, decât pt. partid . Ar trebui să vadă de PSD, aviz la ce a pățit Ponta, când a stat în 2 luntre !
  • Like 0
 • - Tu ce faci, ma, Dragneo, aici ? Aveai chef de niste guverne ?
  - Nu ma ! da' Johannis trebuie să înțeleagă și să respecte votul de azi al românilor !
  - si cu : „cetățenii au votat pentru creștere economică, pentru mai mulți bani în buzunarele lor, pentru taxe și impozite mici, sprijin pentru oamenii de afaceri, pentru ca tineri să aibă locuri de muncă bine plătite”. cum ramane ?
  - pai, asta era pt Johannis, nu pentru noi, ca noi stim ca nu se va intampla asa ?
  • Like 0
 • Asta e un fel de: "Ciocu' mic, că acuma noi suntem la putere". Din păcate drag penal şăf, tocmai legea e cea care vă împiedică să posedaţi tronul Premiericiunii:

  http://adevarul.ro/news/societate/poatefi-prim-ministru-persoana-condamnata-penala-1_584e835e5ab6550cb85ae3b3/index.html

  Nu vreo instituţie. O astfel de candidatură e lovită de nulitate din punct de vedere legal.
  • Like 1
 • Deci penalul se va propune prim-ministru,ii va ierta pe toti doctorii murdari( Tolo ai muncit degeaba),politrucii inchisi sau nu vor fi iertati (numai psdisti...),spagile si coruptia vor reveni in forta ,asa ca cel mai bine e tot plecatul din tara!
  • Like 1


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult