Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Dragnei, grindeni, ponți și jieni...

1. În marile capitale occidentale, unde nu stă nimeni să deslușească ce e cu frustrările și obsesiile dragneilor, grindenilor, ponților sau jienilor, ce s-a petrecut la București se vede așa:

Partidul de guvernământ s-a dat singur afară de la guvernare, dărâmându-și printr-o însemnată sforțare propriul guvern, pus cu 6 luni în urmă, cu prețul afectării cursului monedei naționale, dezechilibrării economiei, scăderii încrederii investitorilor.

Sunteți de părere, stimați Republicani, că pot pricepe Bruxellesul și Washingtonul ce s-a petrecut aici în premieră europeană? 

2. Credeți că propunerea de premier cu care se va duce Dragnea la Cotroceni va fi capabilă să-și tragă niște perechi de palme când i-o cere dl Dragnea, și să-i mulțumească după aceea pentru că i s-a îmbunătățit circulația sângelui în obraji?

3. E posibil ca președintele Iohannis să respingă orice premier propus de PSD, invocând comportamentul antinațional și iresponsabil al acestui partid în tocmelile și șantajele pentru ca dl Dragnea să aibă din nou la cherem Palatul Victoria?

4. Poate să strige acum PSD: „Regele n-a murit! Trăiască Regele!”? 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.Îți recomandăm