Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Drulă către Cîțu, după ce și-a dat demisia de la Ministerul Transporturilor: „Da, Florine, s-a terminat!”

C Drula

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Drulă a spus marți că pleacă din funcția de ministru al Transporturilor „din cauza unui premier iresponsabil si incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern”, numindu-l pe Florin Cîțu „un premier care nu înțelege că e terminat politic”, „un premier despre care am spus odată că e un zombi politic”.

„Da, Florine, s-a terminat!”, i-a transmis premierului ministrul USR PLUS Drulă, parafrazând replica pe care i-a adresat-o în urmă cu câteva luni controversatului lider sindical Ion Rădoi. 

„Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a continuat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a anunțat că și-a depus azi demisia din funcția de ministru al Transporturilor și a făcut un bilanț al mandatului său. 

Prioritatea sa la începutul mandatului, a spus ministrul USR PLUS, au fost investițiile și a precizat că au fost investiți in infrastructura din transporturi 3,7 miliarde din fonduri europene.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Exercitiu la rece : pui in fata unei persoane publice sau cu functie ( directoras salariat sau birocrat politician nu mai spun ) 1000 Euro si spui ca-i merita desi ei sunt bani furati si sifonati alaturandu-le o poveste credibila. Ce credeti ca verifica provenienta ?. s-ii insuseste scrofulos dupa care vine la randu-i cu propria poveste bineinteles sub pavaza MERITORIE.....asta daca nu are o cartita de functionara statala sau nu care sa traga clopotelul de alarma ( o lemurianca ). Dv. mai credeti in verticalitatea mamaligarilor sparlitori romani ?. chestii legate de ETICA si PROFESIONALISM ?.cand sub umbrela politicii de influenta ( inclusiv autoritati ) au crescut landuri intregi de FICUSI si plante AGATATOARE ?. Este #INUTIL romanul este HOT si are in sange HOTIA la fel ca apa potabila de la robinet. Si cand vorbeste tot la HOTIE se gandeste. Dar cand vorbeste iar HOTIA este acoperita de lege atunci este MAFIOT INTEGRAL.. Ce sa-i faci asta-i neamul si U.E ne stie ca pe Biblie in materie de caractere dar ne lasa in pace pentru ca suntem o excelenta piata de desfacere. Banii care-i bagam in economia UE prin acceptarea produselor lor sunt infinit mai multi decat ciolaniadele de maruntis intern tip hotie pe care se lupta clanurile decizionale. Cel mai PROST este POPORUL roman.....si pe buna dreptate ca-i PROST. " Da Florine Da Marine Da Sulica Da Maricico Da Dorele s-a mai "TERMINAT" o etapa de furt...urmeaza altele" O zi buna va doresc !!!
  • Like 2
  • @ Radu Panaitescu
   Nu am ce face, trebuie sa recunosc ca imi place Bine ai mai zis-o. Bravo! Pe bune.
   • Like 0

Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult