Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Drulă către Cîțu, după ce și-a dat demisia de la Ministerul Transporturilor: „Da, Florine, s-a terminat!”

C Drula

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Drulă a spus marți că pleacă din funcția de ministru al Transporturilor „din cauza unui premier iresponsabil si incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern”, numindu-l pe Florin Cîțu „un premier care nu înțelege că e terminat politic”, „un premier despre care am spus odată că e un zombi politic”.

„Da, Florine, s-a terminat!”, i-a transmis premierului ministrul USR PLUS Drulă, parafrazând replica pe care i-a adresat-o în urmă cu câteva luni controversatului lider sindical Ion Rădoi. 

„Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a continuat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a anunțat că și-a depus azi demisia din funcția de ministru al Transporturilor și a făcut un bilanț al mandatului său. 

Prioritatea sa la începutul mandatului, a spus ministrul USR PLUS, au fost investițiile și a precizat că au fost investiți in infrastructura din transporturi 3,7 miliarde din fonduri europene.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Exercitiu la rece : pui in fata unei persoane publice sau cu functie ( directoras salariat sau birocrat politician nu mai spun ) 1000 Euro si spui ca-i merita desi ei sunt bani furati si sifonati alaturandu-le o poveste credibila. Ce credeti ca verifica provenienta ?. s-ii insuseste scrofulos dupa care vine la randu-i cu propria poveste bineinteles sub pavaza MERITORIE.....asta daca nu are o cartita de functionara statala sau nu care sa traga clopotelul de alarma ( o lemurianca ). Dv. mai credeti in verticalitatea mamaligarilor sparlitori romani ?. chestii legate de ETICA si PROFESIONALISM ?.cand sub umbrela politicii de influenta ( inclusiv autoritati ) au crescut landuri intregi de FICUSI si plante AGATATOARE ?. Este #INUTIL romanul este HOT si are in sange HOTIA la fel ca apa potabila de la robinet. Si cand vorbeste tot la HOTIE se gandeste. Dar cand vorbeste iar HOTIA este acoperita de lege atunci este MAFIOT INTEGRAL.. Ce sa-i faci asta-i neamul si U.E ne stie ca pe Biblie in materie de caractere dar ne lasa in pace pentru ca suntem o excelenta piata de desfacere. Banii care-i bagam in economia UE prin acceptarea produselor lor sunt infinit mai multi decat ciolaniadele de maruntis intern tip hotie pe care se lupta clanurile decizionale. Cel mai PROST este POPORUL roman.....si pe buna dreptate ca-i PROST. " Da Florine Da Marine Da Sulica Da Maricico Da Dorele s-a mai "TERMINAT" o etapa de furt...urmeaza altele" O zi buna va doresc !!!
  • Like 2
  • @ HyperX Radu Panaitescu
   Nu am ce face, trebuie sa recunosc ca imi place Bine ai mai zis-o. Bravo! Pe bune.
   • Like 0

Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult