Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Drulă către Cîțu, după ce și-a dat demisia de la Ministerul Transporturilor: „Da, Florine, s-a terminat!”

C Drula

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Drulă a spus marți că pleacă din funcția de ministru al Transporturilor „din cauza unui premier iresponsabil si incapabil să înțeleagă ce înseamnă conducerea unui guvern”, numindu-l pe Florin Cîțu „un premier care nu înțelege că e terminat politic”, „un premier despre care am spus odată că e un zombi politic”.

„Da, Florine, s-a terminat!”, i-a transmis premierului ministrul USR PLUS Drulă, parafrazând replica pe care i-a adresat-o în urmă cu câteva luni controversatului lider sindical Ion Rădoi. 

„Te agăți de putere, dar România nu te mai vrea”, a continuat Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a anunțat că și-a depus azi demisia din funcția de ministru al Transporturilor și a făcut un bilanț al mandatului său. 

Prioritatea sa la începutul mandatului, a spus ministrul USR PLUS, au fost investițiile și a precizat că au fost investiți in infrastructura din transporturi 3,7 miliarde din fonduri europene.

Citiți și:

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Exercitiu la rece : pui in fata unei persoane publice sau cu functie ( directoras salariat sau birocrat politician nu mai spun ) 1000 Euro si spui ca-i merita desi ei sunt bani furati si sifonati alaturandu-le o poveste credibila. Ce credeti ca verifica provenienta ?. s-ii insuseste scrofulos dupa care vine la randu-i cu propria poveste bineinteles sub pavaza MERITORIE.....asta daca nu are o cartita de functionara statala sau nu care sa traga clopotelul de alarma ( o lemurianca ). Dv. mai credeti in verticalitatea mamaligarilor sparlitori romani ?. chestii legate de ETICA si PROFESIONALISM ?.cand sub umbrela politicii de influenta ( inclusiv autoritati ) au crescut landuri intregi de FICUSI si plante AGATATOARE ?. Este #INUTIL romanul este HOT si are in sange HOTIA la fel ca apa potabila de la robinet. Si cand vorbeste tot la HOTIE se gandeste. Dar cand vorbeste iar HOTIA este acoperita de lege atunci este MAFIOT INTEGRAL.. Ce sa-i faci asta-i neamul si U.E ne stie ca pe Biblie in materie de caractere dar ne lasa in pace pentru ca suntem o excelenta piata de desfacere. Banii care-i bagam in economia UE prin acceptarea produselor lor sunt infinit mai multi decat ciolaniadele de maruntis intern tip hotie pe care se lupta clanurile decizionale. Cel mai PROST este POPORUL roman.....si pe buna dreptate ca-i PROST. " Da Florine Da Marine Da Sulica Da Maricico Da Dorele s-a mai "TERMINAT" o etapa de furt...urmeaza altele" O zi buna va doresc !!!
    • Like 2
    • @ HyperX Radu Panaitescu
      Nu am ce face, trebuie sa recunosc ca imi place Bine ai mai zis-o. Bravo! Pe bune.
      • Like 0

Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult