Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Gruparea Anonymous a publicat pe Twitter imagini cu una dintre brigăzile rusești care ar fi „torturat, violat și ucis oameni în Bucha”

imagini Anonymous - vinovatii de masacrul din Bucea

Grupul de hackeri Anonymous a făcut publice pe Twitter imagini în care ar apărea autorii masacrului de la Bucha (Bucea), un oraș la marginea Kievului. Hackerii susțin că aceștia „au torturat, violat şi ucis oameni în Bucha (Bucea)”.

Anonymous FOTO Twitter

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că masacrul de la Bucha este un „atac fals”, cu imagini „înscenate”, care e menit să submineze Rusia.

Autoritățile ucrainene au anunțat că investighează posibile crime comise de forțele ruse, după ce sute de cadavre au fost găsite în orașul Bucha de la marginea Kievului, după retragerea militarilor ruși.

Înainte de a-și începe discursul în Parlamentul României, luni, președintele Volodimir Zelenski le-a arătat românilor imagini șocante de la masacrul de la Bucha. „Până acum știm de peste 300 de oameni torturați la Bucha”, a afirmat Zelenski.

Îți recomandăm
Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nu cred, din următoarele motive:

  1. "Credibila" sursă este... anonimă.

  2. Pozele arată niște persoane și atât. Nu reuese de nicăieri din ele că aceste persoane ar fi săvârșit vreo crimă, din moment ce pozele nu le surprind asupra faptului. Doar atât au putut "produce" cei de la Anonimous, care sunt nicăieri și pretutindeni? Slăbuț!

  3. Cei din poze sunt foarte tineri, practic niște puștani. Până acum era plin pe Facebook de poze și filmulețe cu asemenea soldați ruși luați prizonieri de ucraineni și erau luați în râs că nu au experiență și habar nu au să țină o armă în mână, în comparație cu azovii fioroși, "soldați adevărați". Și atunci cum să cred că niște puștani ca ăștia au putut să facă așa ceva?! Mai degrabă azovii fioroși, că au experiență și au tot făcut din astea!
  • Like 1
  • @ Ovidiu Jurj
   Delia MC Delia MC check icon
   Cum or fi reușit cei din Azov să facă toate astea sub nasul rușilor? Că Bucha era ocupat de ruși. Ori au "lucrat" cot la cot?
   • Like 2
  • @ Ovidiu Jurj
   Gandalf check icon
   Pașol na turbinca, dobitoc propagandist plătit de Moskva!
   • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult