Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Gruparea Anonymous a publicat pe Twitter imagini cu una dintre brigăzile rusești care ar fi „torturat, violat și ucis oameni în Bucha”

imagini Anonymous - vinovatii de masacrul din Bucea

Grupul de hackeri Anonymous a făcut publice pe Twitter imagini în care ar apărea autorii masacrului de la Bucha (Bucea), un oraș la marginea Kievului. Hackerii susțin că aceștia „au torturat, violat şi ucis oameni în Bucha (Bucea)”.

Anonymous FOTO Twitter

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că masacrul de la Bucha este un „atac fals”, cu imagini „înscenate”, care e menit să submineze Rusia.

Autoritățile ucrainene au anunțat că investighează posibile crime comise de forțele ruse, după ce sute de cadavre au fost găsite în orașul Bucha de la marginea Kievului, după retragerea militarilor ruși.

Înainte de a-și începe discursul în Parlamentul României, luni, președintele Volodimir Zelenski le-a arătat românilor imagini șocante de la masacrul de la Bucha. „Până acum știm de peste 300 de oameni torturați la Bucha”, a afirmat Zelenski.

Îți recomandăm
Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nu cred, din următoarele motive:

  1. "Credibila" sursă este... anonimă.

  2. Pozele arată niște persoane și atât. Nu reuese de nicăieri din ele că aceste persoane ar fi săvârșit vreo crimă, din moment ce pozele nu le surprind asupra faptului. Doar atât au putut "produce" cei de la Anonimous, care sunt nicăieri și pretutindeni? Slăbuț!

  3. Cei din poze sunt foarte tineri, practic niște puștani. Până acum era plin pe Facebook de poze și filmulețe cu asemenea soldați ruși luați prizonieri de ucraineni și erau luați în râs că nu au experiență și habar nu au să țină o armă în mână, în comparație cu azovii fioroși, "soldați adevărați". Și atunci cum să cred că niște puștani ca ăștia au putut să facă așa ceva?! Mai degrabă azovii fioroși, că au experiență și au tot făcut din astea!
  • Like 1
  • @ Ovidiu Jurj
   Delia MC Delia MC check icon
   Cum or fi reușit cei din Azov să facă toate astea sub nasul rușilor? Că Bucha era ocupat de ruși. Ori au "lucrat" cot la cot?
   • Like 2
  • @ Ovidiu Jurj
   Gandalf check icon
   Pașol na turbinca, dobitoc propagandist plătit de Moskva!
   • Like 3


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult