Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Gruparea Anonymous a publicat pe Twitter imagini cu una dintre brigăzile rusești care ar fi „torturat, violat și ucis oameni în Bucha”

imagini Anonymous - vinovatii de masacrul din Bucea

Grupul de hackeri Anonymous a făcut publice pe Twitter imagini în care ar apărea autorii masacrului de la Bucha (Bucea), un oraș la marginea Kievului. Hackerii susțin că aceștia „au torturat, violat şi ucis oameni în Bucha (Bucea)”.

Anonymous FOTO Twitter

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că masacrul de la Bucha este un „atac fals”, cu imagini „înscenate”, care e menit să submineze Rusia.

Autoritățile ucrainene au anunțat că investighează posibile crime comise de forțele ruse, după ce sute de cadavre au fost găsite în orașul Bucha de la marginea Kievului, după retragerea militarilor ruși.

Înainte de a-și începe discursul în Parlamentul României, luni, președintele Volodimir Zelenski le-a arătat românilor imagini șocante de la masacrul de la Bucha. „Până acum știm de peste 300 de oameni torturați la Bucha”, a afirmat Zelenski.

Îți recomandăm
Îți recomandăm

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nu cred, din următoarele motive:

    1. "Credibila" sursă este... anonimă.

    2. Pozele arată niște persoane și atât. Nu reuese de nicăieri din ele că aceste persoane ar fi săvârșit vreo crimă, din moment ce pozele nu le surprind asupra faptului. Doar atât au putut "produce" cei de la Anonimous, care sunt nicăieri și pretutindeni? Slăbuț!

    3. Cei din poze sunt foarte tineri, practic niște puștani. Până acum era plin pe Facebook de poze și filmulețe cu asemenea soldați ruși luați prizonieri de ucraineni și erau luați în râs că nu au experiență și habar nu au să țină o armă în mână, în comparație cu azovii fioroși, "soldați adevărați". Și atunci cum să cred că niște puștani ca ăștia au putut să facă așa ceva?! Mai degrabă azovii fioroși, că au experiență și au tot făcut din astea!
    • Like 1
    • @ Ovidiu Jurj
      Delia MC Delia MC check icon
      Cum or fi reușit cei din Azov să facă toate astea sub nasul rușilor? Că Bucha era ocupat de ruși. Ori au "lucrat" cot la cot?
      • Like 2
    • @ Ovidiu Jurj
      Gandalf check icon
      Pașol na turbinca, dobitoc propagandist plătit de Moskva!
      • Like 3


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult