Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Hoț evlavios, surprins pe camerele video într-o biserică din Ucraina. Se închină și își dezinfectează mâinile, înainte de a fura banii din cutia milei

furt la biserica

Foto: captura video

O înregistrare video cu un bărbat care fură din cutia milei într-un lăcaș de cult din Ucraina a devenit virală pe rețelele sociale. Hoțul este surprins cum intră în biserica romano-catolică din localitatea Svaliava, regiunea Transcarpatia, își dezinfectează mâinile și ia un teanc de măști de protecție pe care și le pune în buzunar, scrie Publika.md. 

Individul își dă jos apoi șapca de pe cap, se închină, se uită să vadă dacă nu vine cineva de afară și începe să scoată bani din cutia cu donații. La final, bărbatul își pune pe față o mască și părăsește biserica. 

Scena a fost înregistrată de camerele video și postată apoi pe pagina de Facebook a bisericii, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult