Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Hoț evlavios, surprins pe camerele video într-o biserică din Ucraina. Se închină și își dezinfectează mâinile, înainte de a fura banii din cutia milei

furt la biserica

Foto: captura video

O înregistrare video cu un bărbat care fură din cutia milei într-un lăcaș de cult din Ucraina a devenit virală pe rețelele sociale. Hoțul este surprins cum intră în biserica romano-catolică din localitatea Svaliava, regiunea Transcarpatia, își dezinfectează mâinile și ia un teanc de măști de protecție pe care și le pune în buzunar, scrie Publika.md. 

Individul își dă jos apoi șapca de pe cap, se închină, se uită să vadă dacă nu vine cineva de afară și începe să scoată bani din cutia cu donații. La final, bărbatul își pune pe față o mască și părăsește biserica. 

Scena a fost înregistrată de camerele video și postată apoi pe pagina de Facebook a bisericii, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult