Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Hoț evlavios, surprins pe camerele video într-o biserică din Ucraina. Se închină și își dezinfectează mâinile, înainte de a fura banii din cutia milei

furt la biserica

Foto: captura video

O înregistrare video cu un bărbat care fură din cutia milei într-un lăcaș de cult din Ucraina a devenit virală pe rețelele sociale. Hoțul este surprins cum intră în biserica romano-catolică din localitatea Svaliava, regiunea Transcarpatia, își dezinfectează mâinile și ia un teanc de măști de protecție pe care și le pune în buzunar, scrie Publika.md. 

Individul își dă jos apoi șapca de pe cap, se închină, se uită să vadă dacă nu vine cineva de afară și începe să scoată bani din cutia cu donații. La final, bărbatul își pune pe față o mască și părăsește biserica. 

Scena a fost înregistrată de camerele video și postată apoi pe pagina de Facebook a bisericii, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult