Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Klaus Iohannis, despre marele miting anunțat de PSD: „Cei de la putere au Guvernul, au Parlamentul, o astfel de abordare mi se pare caraghioasă și pur populistă”

Dragnea și Dăncilă

Foto: George Călin/Inquam Photos

PSD organizează sâmbătă un mare miting de protest în fața Guvernului la care va fi prezent inclusiv prim-ministrul Viorica Dăncilă. În nicio societate normală miting de protest nu se asociază cu cei de la putere, a spus președintele Klaus Iohannis.

”Mitingurile sunt o formă de protest şi protestul se asociază în mod normal într-o democraţie cu opoziţia sau cu societatea civilă nemulţumită de guvernare. În nicio societate normală miting de protest nu se asociază cu cei de la putere. Cei de la putere au Guvernul, au Parlamentul, au toate instrumentele pentru a rezolva problemele ţării. Ultima metodă este cea a protestului. Mi se pare o abordare caraghioasă şi pur populistă”, a declarat Iohannis.

Protestele PSD, la care au fost convocați oamenii din toate fililalele județene ale partidului, va avea loc pe 9 iunie, de la ora 20:00. Va fi un miting contra abuzurilor și pentru apărarea statului de drept, a susținut șeful PSD, Liviu Dragnea.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Tudor check icon
    Electoratul PSD nu isi pune asemenea intrebari. La ei relatia de cauzalitate e inversa. Nu face Dragnea protest pentru ca exista o problema, ci sigur exista o problema daca Dragnea face protest!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult