Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

La două săptămâni după apelul Alexandrei la 112, ministrul de Interne, Mihai Fifor: „Alexandra și-a pus încrederea în noi”

Mihai Fifor - Inquam

(Foto Inquam Photos)

Ministrul de Interne Mihai Fifor a declarat joi că cine a greșit în cazul Caracal „va răspunde conform legii”.

„Vom face reformarea întregului aparat al Ministerului. Tragedia de la Caracal a scos la iveală ce trebuie corectat. Alexandra și-a pus încrederea în noi, au fost greșeli de sus până jos, eroarea umană a fost sancționată de la primele ore și vrem să le împiedicăm să se mai repete”, a declarat Mihai Fifor în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că „cine a greșit va răspunde conform legii”, scrie Hotnews.ro.

Ministrul de Interne a ținut să se refere și la anunțatul miting din 10 august, la un an de la violențele jandarmilor asupra manifestanților din Piața Victoriei. „Îi îndemn să protesteze în mod pașnic, în mod legal, protestul este un drept fundamental, un drept pe care îl respectăm. Sunt convins că generalul Florea va gestiona legal, transparent și fără incidente”, a spus Fifor.

Citiți și: 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Da, de aceea a fost ucisa, ca a avut incredere in voi, porcilor! Ati redus pedepsele, ati eliberat borfasii, ati furat banii si ati ucis o tara! Rusine si blestem sa cada pe toti cei ce v-au votat, indiferent de motive, blestemati sa fiti si voi, pana la a noua generatie, ucigasilor!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult