Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

La două săptămâni după apelul Alexandrei la 112, ministrul de Interne, Mihai Fifor: „Alexandra și-a pus încrederea în noi”

Mihai Fifor - Inquam

(Foto Inquam Photos)

Ministrul de Interne Mihai Fifor a declarat joi că cine a greșit în cazul Caracal „va răspunde conform legii”.

„Vom face reformarea întregului aparat al Ministerului. Tragedia de la Caracal a scos la iveală ce trebuie corectat. Alexandra și-a pus încrederea în noi, au fost greșeli de sus până jos, eroarea umană a fost sancționată de la primele ore și vrem să le împiedicăm să se mai repete”, a declarat Mihai Fifor în cadrul unei conferințe de presă, adăugând că „cine a greșit va răspunde conform legii”, scrie Hotnews.ro.

Ministrul de Interne a ținut să se refere și la anunțatul miting din 10 august, la un an de la violențele jandarmilor asupra manifestanților din Piața Victoriei. „Îi îndemn să protesteze în mod pașnic, în mod legal, protestul este un drept fundamental, un drept pe care îl respectăm. Sunt convins că generalul Florea va gestiona legal, transparent și fără incidente”, a spus Fifor.

Citiți și: 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Da, de aceea a fost ucisa, ca a avut incredere in voi, porcilor! Ati redus pedepsele, ati eliberat borfasii, ati furat banii si ati ucis o tara! Rusine si blestem sa cada pe toti cei ce v-au votat, indiferent de motive, blestemati sa fiti si voi, pana la a noua generatie, ucigasilor!
    • Like 0


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult