Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Ministrul Sănătăţii: „Suntem consternați de această veste! A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu”. Surse: E puțin probabil să se fi sinucis

Cristina Țopescu

Foto Facebook/Cristina Țopescu

Jurnalista Cristina Țopescu, care a murit la 59 de ani, se alăturase recent echipei de comunicare din Ministerul Sănătății, în calitate de consilier al secretarului de stat Horațiu Moldovan. 

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!", a spus Victor Costache, ministrul Sănătății, într-un comunicat.

Citiți și:

Horațiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, a declarat la Digi24 că jurnalista Cristina Țopescu a fost căutată de mai multe ori, în ultimele zile, de colegii săi de la departamentul de comunicare din MS.

„Colegii din Departamentul de comunicare de la Ministerul Sănătății au sunat-o de mai multe ori, au căutat-o, dânsa nu a mai răspuns, interpretarea noastră fiind că într-adevăr e într-o vacanță undeva în străinătate. Este o surpriză deosebită pentru mine acest eveniment. Am avut o colaborare foarte bună, a fost o persoană foarte activă, foarte pasionată de munca ei, a contribuit intens la activitatea departamentului de comunicare al Ministerului Sănătății. Am avut o colaborare foarte bună, nu am intuit nicio problemă legată de psihologia ei”, a spus Horațiu Moldovan.

Surse: Jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violență

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit în pat, învelit cu plapuma, fără a avea urme de violență, fiind puțin probabil ca aceasta să se fi sinucis, notează Mediafax, citând surse apropiate anchetei. 

Medicii legiști urmează să stabilească exact cauza decesului.

Foto Facebook/Cristina Țopescu

Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei. 

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • O, daaaaa, de privilegiat ce te-ai simțit, te-a durut la bască ce face un om al tău de nu ajunge la serviciu TREI SĂPTĂMÎNI. Aia cu „presupus ieșit din țară și închis telefon” să i-o spui lui Mutu!
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult