Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Note de plată de mii de euro, artificii și roabe cu șampanie în Mamaia. VIDEO

Mamaia - 2023

„Cineva a câștigat Champions League! Cred că e 100K ce s-a adus acum la masă”. Astfel mi-a fost descrisă scena pe care o puteți urmări în imaginile de mai jos. După ce am încărcat pe Instagram imaginile, au început să curgă comentariile. Secvențele cuprind o roabă plină cu șampanie scumpă, însoțită de angajați care țin artificii în mâini.

Sunt 75 de mii de turiști pe litoralul românesc, iar astfel de imagini seamănă cu cele din 2019, înainte de pandemie. 

articol publicat inițial pe FunkyTravel.ro

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    In sfarsit am revenit la turismul romanesc de Mamaia, cel de calitate si sustenabil prin refolosirea roabelor de sampanie care cam stateau degeaba din 2019. Ce mandri suntem de acest lucru...
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult