Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Note de plată de mii de euro, artificii și roabe cu șampanie în Mamaia. VIDEO

Mamaia - 2023

„Cineva a câștigat Champions League! Cred că e 100K ce s-a adus acum la masă”. Astfel mi-a fost descrisă scena pe care o puteți urmări în imaginile de mai jos. După ce am încărcat pe Instagram imaginile, au început să curgă comentariile. Secvențele cuprind o roabă plină cu șampanie scumpă, însoțită de angajați care țin artificii în mâini.

Sunt 75 de mii de turiști pe litoralul românesc, iar astfel de imagini seamănă cu cele din 2019, înainte de pandemie. 

articol publicat inițial pe FunkyTravel.ro

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    In sfarsit am revenit la turismul romanesc de Mamaia, cel de calitate si sustenabil prin refolosirea roabelor de sampanie care cam stateau degeaba din 2019. Ce mandri suntem de acest lucru...
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult