Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

O filmare publicată de New York Times arată momentul în care avionul ucrainean cu 176 de pasageri e lovit de o rachetă, înainte de prăbușire

Foto captura The New York Times

Foto captura The New York Times

New York Times a publicat o filmare cu momentul în care un avion ucrainean ar fi fost lovit miercuri de o rachetă iraniană, la câteva minute după ce a decolat de la Teheran. 

În timp ce anchetatorii încearcă să stabilească o cauză oficială a accidentului, videoclipul a oferit noi indicii despre accident, care a venit la câteva ore după o confruntare violentă între Iran și Statele Unite. Oficialii americani au declarat joi că racheta iraniană ar fi lovit accidental avionul, care s-a prăbușit.

O mică explozie s-a produs atunci când ceea ce pare a fi o rachetă a lovit avionul deasupra Parand, un oraș din apropierea aeroportului, dar avionul nu a explodat, arată videoclipul. Jet-ul a continuat să zboare timp de câteva minute și s-a întors spre aeroport, scriu jurnaliștii. Avionul, care a încetat să mai transmită vreun semnal, a zburat în flăcări către aeroport, înainte să explodeze și să se prăbușească rapid, au arătat alte videoclipuri verificate de The Times, notează Agerpres.

Avionul de pasageri aparținea unei companii ucrainene și avea la bord 176 de pasageri. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sunt uluită și revoltată! 176 de oameni au murit, părinții, soțiile, copiii, prietenii lor nici nu au ce înmormânta, iar unii dintre românii noștri au găsit prilejul nimerit să-și exhibe convingerile pro și mai ales antiamericane înghițite pe nemestecate de te miri pe unde. Și în loc să păstreze măcar câteva momente de liniște după așa o tragedie se apucă să învârtă politica, precum porcul dovleacul, așa cum bine zicea bunicul meu.
  • Like 0
  • @ Stroe Adriana
   check icon
   Nu contestam accidentul in sine ci "acel " video diseminat de presa americana.Implicit, cauza si motivul accidentului.Intre timp ,iranienii si-au asumat vina asa ca nu mai e nimic de zis.S-au dovedit niste cretini cu mana pe declansator.Dictaturile, se pare ca de orice fel ar fi sunt nu doar moral epuizate si ci tehnologic imbecile.Pe de alta parte se poate spune ca au facut-o in mod intentionat:majoritatea pasagerilor era formata din viitori cetateni canadieni sau cetateni canadieni de origine iraniana.
   • Like 0
 • check icon
  Arata ca o facatura nicidecum a o explozie.
  • Like 0
  • @
   Facatura, draga. Curat facatura!
   • Like 0
 • No shit! Ce mare realizare mentala!!?
  Au realizat oamenii din Europa ca Iranienii sunt prosti si fanatici?..
  Ucrainienii au spus ca au avut unul din cele mai bune echipaje. Avionul era nou si modern. Ghici ghicitoare!? Cine este prostul, fanaticul??
  • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult