Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

O filmare publicată de New York Times arată momentul în care avionul ucrainean cu 176 de pasageri e lovit de o rachetă, înainte de prăbușire

Foto captura The New York Times

Foto captura The New York Times

New York Times a publicat o filmare cu momentul în care un avion ucrainean ar fi fost lovit miercuri de o rachetă iraniană, la câteva minute după ce a decolat de la Teheran. 

În timp ce anchetatorii încearcă să stabilească o cauză oficială a accidentului, videoclipul a oferit noi indicii despre accident, care a venit la câteva ore după o confruntare violentă între Iran și Statele Unite. Oficialii americani au declarat joi că racheta iraniană ar fi lovit accidental avionul, care s-a prăbușit.

O mică explozie s-a produs atunci când ceea ce pare a fi o rachetă a lovit avionul deasupra Parand, un oraș din apropierea aeroportului, dar avionul nu a explodat, arată videoclipul. Jet-ul a continuat să zboare timp de câteva minute și s-a întors spre aeroport, scriu jurnaliștii. Avionul, care a încetat să mai transmită vreun semnal, a zburat în flăcări către aeroport, înainte să explodeze și să se prăbușească rapid, au arătat alte videoclipuri verificate de The Times, notează Agerpres.

Avionul de pasageri aparținea unei companii ucrainene și avea la bord 176 de pasageri. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sunt uluită și revoltată! 176 de oameni au murit, părinții, soțiile, copiii, prietenii lor nici nu au ce înmormânta, iar unii dintre românii noștri au găsit prilejul nimerit să-și exhibe convingerile pro și mai ales antiamericane înghițite pe nemestecate de te miri pe unde. Și în loc să păstreze măcar câteva momente de liniște după așa o tragedie se apucă să învârtă politica, precum porcul dovleacul, așa cum bine zicea bunicul meu.
  • Like 0
  • @ Stroe Adriana
   check icon
   Nu contestam accidentul in sine ci "acel " video diseminat de presa americana.Implicit, cauza si motivul accidentului.Intre timp ,iranienii si-au asumat vina asa ca nu mai e nimic de zis.S-au dovedit niste cretini cu mana pe declansator.Dictaturile, se pare ca de orice fel ar fi sunt nu doar moral epuizate si ci tehnologic imbecile.Pe de alta parte se poate spune ca au facut-o in mod intentionat:majoritatea pasagerilor era formata din viitori cetateni canadieni sau cetateni canadieni de origine iraniana.
   • Like 0
 • check icon
  Arata ca o facatura nicidecum a o explozie.
  • Like 0
  • @
   Facatura, draga. Curat facatura!
   • Like 0
 • No shit! Ce mare realizare mentala!!?
  Au realizat oamenii din Europa ca Iranienii sunt prosti si fanatici?..
  Ucrainienii au spus ca au avut unul din cele mai bune echipaje. Avionul era nou si modern. Ghici ghicitoare!? Cine este prostul, fanaticul??
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult