Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Povestea luminii

În 15 septembrie a fost lansată campania Povestea luminii, la dezvoltarea căreia au contribuit McCann WorldGroup Romania şi United Media Services, împreună cu Family Film şi regizorul Răzvan Mărculescu, pentru compania Electrica.

Acum mai bine de 120 de ani era iluminat electric primul oraş din România, azi energia electrică este o parte firească din viaţa noastră de zi cu zi. În aceşti ani, Electrica a fost martoră la poveștile din casele a milioane de români. Campania „Povestea luminii” vorbeşte tocmai despre asta, despre emoţii, realizări, surprize. În contextul în care societatea modernă a asimilat şi a integrat atât de mult inovaţia în modul de viaţă cotidian, este uşor să uităm ce susţine progresul şi oportunităţile. De aceea, campania îşi propune să redescopere rolul energiei şi să vorbească despre ea ca fiind realul catalizator al vieţii de zi cu zi”, a declarat Marius Chican, Head of Marketing, PR & CSR Electrica.

Campania va pune în lumină poveştile nespuse, nevăzute, personale, ale românilor, care vorbesc despre cine suntem ei și ce îi face cu adevărat fericiţi. 

De 120 de ani, sunt iluminate prin energie electrică şcolile, sălile de teatru, bibliotecile, casele sau parcurile. Oamenii se bucură zilnic de ceea ce energia electrică ne ajută să facem - studiu, muncă, pasiuni. În fiecare astfel de spațiu, lumina este martorul unor poveşti unice, pe care le veghează. Două dintre aceste povești vor fi prezentate în două spoturi TV emoţionante, care vor fi difuzate începând cu 15 septembrie. Primul spot spune povestea copilăriei, a pasiunii, a cât de puţin trebuie să oferim pentru a face o bucurie mare altora. Al doilea spot vorbeşte despre viaţa de zi cu zi, despre familie şi despre lucrurile mici care, la finalul zilei, ne fac fericiţi- susțin cei care au lucrat la campanie. 

Pentru a ajunge cu aceste povești la cât mai multe persoane, pe parcursul campaniei va fi folosită o plajă largă de staţii TV, dar mixul de comunicare va cuprinde o componentă digitală solidă prin prezența în cele mai puternice cotidiene naţionale, publicații din presa locală, reţelele de socializare şi panotajul stradal.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult