Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Premierul Cîțu, după ce miniștrii USR PLUS și-au anunțat demisiile: S-au comportat ca niște copii răsfățați

Florin Citu - captura

Premierul Florin Cîțu a declarat luni seara că așteaptă să vadă documentele oficiale privind retragerea miniștrilor USR PLUS din Guvern, pentru că „am mai văzut declarații în această perioadă”, dar „răul cel mai mare a fost făcut atunci când USR PLUS s-a asociat cu AUR, când au legitimat acest partid”.

„Vom vedea care sunt pasii următori, în momentul în care voi primi documentele. Răul cel mai mare a fost făcut atunci când USR PLUS s-a asociat cu AUR, când au legitimat acest partid (...) Cum să lași țara fără guvern și să te asociezi cu AUR? (...) S-au comportat ca niște copii răsfățați, pentru că în perioada următoare trebuie să aprobăm legea consumatorilor vulnerabili (...) Singura certitudine pe care o avem azi e că cei de la USR PLUS au legitimat în România un partid extremist și au semnat alături de el împotriva lor, ceea ce numai Dragnea a mai făcut”, a spus premierul Florin Cîțu. 

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult