Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Președintele Braziliei neagă că a fost depistat cu coronavirus, așa cum scrisese presa locală. Bolsonaro s-a întâlnit cu Trump săptămâna trecută. „Excesivă” - caracterizase șeful statului brazilian criza coronavirusului

Bolsonaro - Trump - Foto Guliver/Getty Images

(Jair Bolsonaro și Donald Trump /Foto: Guliver Getty Images)

Preşedintele Braziliei a negat, vineri după-amiază, că ar avea coronavirus, după ce publicaţia braziliană O Dia anunțase că Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

„Testul pentru Covid-19 a ieşit negativ”, a scris pe Twitter Bolsonaro, care a adăugat: „Nu credeți în fake news”, scrie Business Insider.

Trump și Bolsonaro au fost fotografiați stând unul lângă celălalt în urmă cu mai puțin de o săptămână, la reședința din Florida a președintelui american. Președintele american a fost fotografiat dând mâna cu Bolsonaro înainte de cină, sâmbătă.

Trump a fost, de asemenea, fotografiat stând lângă secretarul de presă al lui Bolsonaro, Fabio Wajngarten, cu cinci zile înainte ca Wajngarten să fie depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

„Nu sunt absolut deloc îngrijorat”, a declarat joi Trump jurnaliștilor.

(În dreapta, Fabio Wajngarten, secretarul de presă al președintelui brazilian/Foto Instagram)

Bolsonaro a minimizat miercuri efectele crizei coronavirului. „Alte gripe ucid mai mult decât acesta” și a caracterizat îngrijorarea de la nivel mondial legată de coronavirus drept una „excesivă”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult