Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Prof. dr. Monica deochi

Monica Pop -

Foto: Inquam Photos/ Adel Al-Haddad

Dna Monica Pop este star TV și profesor doctor de ochi. Deochiată, adică, oftalmoloagă, cum ar veni.

D-sa amenință oamenii să nu se vaccineze anticovid, pentru că vaccinul ăsta poate, prin „inducție genetică”, să te îmbolnăvească de leucemie, să-ți îmbolnăvească copiii de cancerul sângelui.

Corect. Căci cu ce să ne deoache prof. dr. Monica deochi, mai rău decât covidul – cu cancerul. 

Aceste afirmații ale prof. dr. Monica deochi sunt bazate, cu siguranță, pe experimentele efectuate de d-sa în laboratorul pe care îl are acasă, în pivniță, căci clinica la care lucrează e de ochi, mai performant decât tot ce au Pfizer, Moderna, Biontech, AstraZeneca i proci. Prin ascuțimea și vizionarismul lor științific, cu care dna oftalmoloagă îi bate la fund pe colegii geneticieni, oncologi, hematologi, virusologi, dezvăluirile acestea îmi amintesc de unele pe care le auzeam în adolescență, de la colegi mai experimentați în medicină, cum e și dna Monica deochi:

„Dacă ți-o iei prea mult la labă, te tâmpești”.

Sau, hematologică: „Umblă o Salvare care fură copii de pe stradă, ca să le tragă sângele, să-l ducă în America, că îl au curat. Așa că dacă te ia și pe tine, le zici că bei și fumezi, că nu ești bun”.

Sau, oftalmologică: „Nu lăsa fata să ți-o sugă, că o să orbești”.

Care rimează cu știrea-bombă vehiculată de aceiași colegi, deveniți adulți, la începutul anilor `90 – epidemiologică: „S-au vândut portocale injectate cu SIDA la Ploiești”. Hai, să-nnebunești!

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • nea CTP, membru fondator, nu poate fi cenzurat, negat sau discutat;
  dar indiferent de opiniile domniei sale in discutie, textul este abject in exprimare (si in intentii), trebuia adaugat " :interzis copiilor subt varsta de... . " cat o vrea Republica;
  presupun ca cofondatorii isi asumna sau se ...limiteaza (opusul lui delimiteaza, din limba de lemn de zi cu zi)
  • Like 1
 • În emisiunea Cap Limpede, domnule Popescu, ati omis un detaliu foarte important in legatura cu IPS Mache. Numele de mirean Macedon Petrescu, a fost inițial Macedon Porcu. Poate ca se trage ceva si de acolo.
  • Like 0
 • Un politruc fără studii medicale care contestă dreptul la dezbateri libere în rîndul specialiștilor pentru găsirea soluției optime în problema covid. Cei care se abat de la indicațiile prețioase de la Cotroceni trebuie înfierați, eventual sancționați disciplinar și penal (pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”). Cu puțină intimidare, combinată cu sancțiuni pentru recalcitranți și recmpense pentru cei care slujesc narativa guvernului, se crează consens științific ca înainte de 1989, cînd consensul științific din România era că Elena Ceaușescu e savant de renume mondial.
  • Like 2
  • @ Mioc Marius
   N-are rost sa te contrazic ca imi este clar ca habar n-ai ce bati campii si nici n-ai intelege nimic din ce as zice dar stii ce este deranjant?
   Ca pe langa tine sunt si altii care iti dau like, pentru ca in ignoranta crasa care va caracterizeaza viata, internetul va ajuta sa va puneti prostiile la un loc si sa fiti vizibili, in loc sa stati cuminti sub coada vacii.
   • Like 1
 • profun check icon
  Mărturisitor mândru ca scăpat de frica tâmpirii din cauza labelor excesive și a psihozelor legate suptul până-i ... ies ochii, Cetepeul bulbucat al nației se simte dezlegat să înjure și bălăcărească birjărește o doamnă doctor, doar fiindcă acestă contrazice opinia de turmă indusă lui prin genetică politică.

  Cu o asemenea zestre genetică evidentă, ce mai carieră de delator-proCURor popular de succes ar fi avut în anii 50 ai secolului trecut. Nu ar fi rămas mnealui doar un simplu dejector de injurii adresate doamnelor doctor - cum este azi.

  Eu nu zic că profitând de marile progrese ale omenirii nu este posibilă apariția unui vaccin miraculos în câteva luni. Dar ... dacă citiți tot ceea ce vă poate aduce la suprafață internetul dinainte de martie-aprilie 2020, toate sursele/ referințele de profesionalism în domeniu de la OMS la CDC-ul american, ECDC-ul european, împreună cu orice alte rapoarte serioase, veți găsi faptul că ciclul de realizare a unui vaccin sigur este de 5-10 ani. Aviz celor mândri de ... labă-multă.

  Chiar dacă pericolul Covid-19 este destul de mare, asta nu înseamnă că, pe baza presiunilor mediatice, marile corporații nu sunt interesate comercial de lansarea cât mai grabnică, chiar cu derogări de la reguli altfel impuse de experienta a vreo 2 secole de vaccinare.

  Așa că - ATENȚIE și vouă „republicanilor” care vă repeziți să suflați lui Cetepe în ... pânzele stropite de fluide expulzate cu ură:
  înjuratul public al celor circumspecți este o dovadă nu doar de grosolănie ci o încolonare vinovată în rândul neomarxiștilor care atentează la libertățile oamenilor, la dreptul lor de liberă exprimare exprimare.

  • Like 2
  • @ profun
   Mai profune, din textul tau se vede clar ca nu esti prost. Pai atunci cum poti fi pesedist, mai profune?
   • Like 1
  • @ profun
   Mai profune, din textul tau se vede clar ca nu esti prost. Pai atunci cum poti fi pesedist, mai profune?
   • Like 0
  • @ Tudor Bucur
   profun check icon
   Dragă ... Dorele, fiind atent la reproșul domniei tale implicit - în sensul că aș altera nivelul intelectual al mâzgălelii pe care o comentăm, îți încredințez totuși un secret care sper să-ți fie util. De acum, încolo. Iată despre ce este vorba:

   Prima zicală regurcitată din strafundurile sulfuroase a idolului tău Cetepeu e ... alterată. Ea spunea de fapt că cei care exagerează cu laba, sfârșesc prin a ajunge ... bâlbâiți. Mă Bucur să știu că ți-am dat o povață la ... îndemână (dacă înțelegi ce vreau să zic ;) ).
   • Like 2
  • @ profun
   Daca critici o persoana nu inseamna ca atentezi la dreptul ei la libera exprimare. Nu i-a interzis nimeni doamnei doctor sa-i dea o replica lui CTP.
   • Like 1
  • @ Jonn Jonzz
   profun check icon
   Ești cel puțin jalnic, Nelule. Cum să se coboare o doamnă doctor la nivelul birjăresc de dialog al Cetepeului!?

   Gândiți-vă puțin toți ăștia care-i țineți partea agresorului! Dacă mamele voastre ar fi înjurate-n public, ar trebui să se bălăcărească în parte cu agresorii!? Chiar vă atrag intoleranța intoleranța dusă spre fascism și lipsa de repere tipic neomarxistă, precum atrage bălegarul, muștele verzi!?
   • Like 1
  • @ profun
   Mă bucur că am putut citi și astfel de comentarii.
   Unii văd realitatea doar în alb sau negru.
   De fapt nu-ți lipsește <d>.
   • Like 0
 • Daca un X iese din casa cu o zi inainte de perioada de carantina de 14 zile se alege cu dosar penal .Pe tanti asta si la fel pe popii care instiga pe fata la nerespectarea regulilor , facand infinit mai mult rau , nu-i cauta nimeni !
  • Like 0
 • In ce o priveste pe doamna Pop eu cred ca are ceva probleme de natura psihiatrica care au inceput sa se accentuieze odata cu varsta si cu boala pe care o are. A inceput sa semene din ce in ce mai mult cu M. Tatoiu care si ea are cam acelasi comportament deviant . Daca nu s-ar folosi de o anumita notorietate ptr. a propaga asemenea ineptii , care din pacate au audienta la un anumit public , as compatimi-o ptr. ca manifestarile ei sunt de domeniul patologicului, Din pacate A3 si Romania TV se folosesc de aceasta femeie bolnava ptr. a-si promova propaganda manipulatorie . Se mai pune o intrebare f. serioasa: Oare mai este aceasta femeie in masura sa exercite un act medical care sa nu puna in pericol sanatatea sau chiar viata pacientilor ?
  • Like 0
 • Dl CTP a coborat stacheta scrisului sau murdarindu-se cu referirile la aceasta INDIVIDA,care merita orice caracterizare,ca medic ratat ,din gasca lui Mitraliera,Bacalbasa,si toti cei care cred in noncovid,fiindca,mintea le face feste.
  "„Dacă ți-o iei prea mult la labă, te tâmpești”.
  „Nu lăsa fata să ți-o sugă, că o să orbești”.

  • Like 0
 • Aia ca aia dar idiotii din studiou nu stiau pe ce lume sunt in momentul ala:))
  Asteptau sa intervina aRahat live.
  Hai sictir de putregaiuri(latrina 3)
  • Like 0
 • Chiar ma intrebam daca inclusiv in contextul unei pandemii o sa auzim asemenea idiotenii. Iata ca auzim, si inca de la o doamna doctor. As intreba despre colegiul medicilor, dar am impresia ca acea organizatie se apropie mai mult de un fel de cosa nostra.
  • Like 1
 • Domnul Popescu incercati sa explicati urmatorul citat oricarui preot roman sau oricarei Madame "DEOCHI" si sai faceti sa-l inteleaga : " Universul ratiunea stiinta reprezinta tot ceea ce D-zeu nu a putut sa faca". Daca veti reusi natia Romania va mai avea speranta DACA nu puteti "trage apa la W.C" ! ( toate cele bune )
  • Like 2


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult