Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Răzvan Cuc: Avem autostrăzi construite, şantierele duduie

razvan cuc

(Foto Facebook/Razvan Cuc)

„Avem autostrăzi construite, șantierele duduie, deci se muncește”, a spus marți seara ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, care a susținut că pleacă din minister „cu sentimentul de mare satisfacţie”, pentru că au fost lansate proiecte de peste 10 miliarde de euro.

Răzvan Cuc a precizat că nu există autostradă pe care să nu se lucreze, exprimându-și speranța că toate proiectele de infrastructură vor fi continuate.

„De dimineaţă am fost la Piteşti-Sibiu, la Boiţa, s-a început construcţia, cea mai aşteptată autostradă, ei, bine, acum nu mai ştiu care e cea mai aşteptată, pentru că aşteptată e şi Ploieşti-Braşov, şi Autostrada Transilvania. Se lucrează. Nu există autostradă pe care să nu se lucreze. Eu sper ca infrastructura să nu devină un element de ambiţie. Tot ceea ce s-a lansat trebuie să meargă mai departe, pentru că avem bani, avem fonduri europene, avem constructori buni, trebuie crescut mediul românesc. Sunt convins că unii vor acuza greaua moştenire. Dacă aş fi lăsat ce mi-au lăsat mie tehnocraţii... La Transporturi nu există o grea moştenire. Poate exista doar incompetenţă din partea celor care vin. Mai mult nu poate fi vorba”, a spus ministrul Răzvan Cuc, răspunzând unei întrebări, scrie Agerpres.

Aflați și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cand citesc ce spune, prima reactie este sa ma gandesc daca omul acesta traieste in Romania sau intr-o realitatea paralela. Cum poti sa te umfli in pene in conditiile in care ai inaugurat in acest an 21 km de autostrada.Cum poti sa te bucuri ca se lucreaza, cand distanta de la Buc. la Arad o parcurgi in 8 ore iar de la Arad la Viena faci max 5 ore ?
  • Like 0
 • Asta ghinion adevarat, cand sa inceapa si ei niste autostrazi, acolo, si sa cada guvernul lor de savanti! Oameni de bine, plini de diplome, cinstiti, doar cu dosare politice facute de statul paralel! Mare pierdere pentru Romania! :)
  • Like 1
  • @ Adrian Vladut
   Ada check icon
   Hai sa ii aducem inapoi ! Sa plangem ca dupa liderul nord coreean. Doriti batiste ?
   • Like 1
 • Nu mi-e clar dacă ești mai mult prost, sau ticălos, cuculeț băiatule... pînă la urmă nici nu are importanță, ai zburat deja. Ai să ajungi în istorie la note de subsol, la „etc.”
  L.E.: cu sabotarea transportului pt parlamentarii care veneau în capitală să voteze moțiunea de cenzură cum a rămas, cucușor?
  • Like 1


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult