Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

România - Franța Fed Cup 2019. Simona Halep: Sunt bucuroasă pentru că sunt aptă sută la sută

Simona Halep - Getty -

(Foto Guliver/Getty Images)

Simona Halep a declarat, vineri, că are emoţii înainte de startul semifinalei de la Fed Cup cu Franţa, dar se simte bine şi îşi doreşte mult să câştige cele două meciuri de simplu pe care le va juca la Rouen.

„Am emoții, trebuie să recunosc, dar e normal și este bine. Sunt destul de concentrată și pusă pe treabă. Îmi doresc să câștig cele două puncte, dar am încredere și în fete.

„Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă, pentru că sunt aptă sută la sută. Îmi place atmosfera, îmi place orașul și abia aștept să joc. Terenul e un pic diferit, dar trebuie să intru și să-mi fac treaba”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Programul întâlnirilor:

Sâmbătă, 20 aprilie:

Kristina Mladenovic - Simona Halep, de la ora 15:00

Caroline Garcia - Mihaela Buzărnescu, 17:00

Duminică, 21 aprilie:

Caroline Garcia - Simona Halep, 14:00

Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu, 16:00

Mladenovic / Garcia - Niculescu / Begu, 18:00.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • In tennisul romanesc este la fel ca in OINA - cine face pe plac tatucului inventator si da cu maciuca mai bine ( elegant ) acea/la are de catigat. Strainii chiar ar trebui sa stie ca daca intr-adevar ar exista un D-zeu acela ar fi roman....sfatul meu pentru acestia : nu va mai inchinati la romani, prin aluzie....
    • Like 0
  • Este firesc ca Simona Halep sa aibă emoții ! Atât Mladenovic cât și Garcia sunt jucătoare bune și , nu.i de neglijat, joacă în fața publicului propriu . Miza este mare , calificarea în finala Fed Cup . Le tinem pumnii jucatoarelor noastre .
    • Like 0


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult