Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

România - Franța Fed Cup 2019. Simona Halep: Sunt bucuroasă pentru că sunt aptă sută la sută

Simona Halep - Getty -

(Foto Guliver/Getty Images)

Simona Halep a declarat, vineri, că are emoţii înainte de startul semifinalei de la Fed Cup cu Franţa, dar se simte bine şi îşi doreşte mult să câştige cele două meciuri de simplu pe care le va juca la Rouen.

„Am emoții, trebuie să recunosc, dar e normal și este bine. Sunt destul de concentrată și pusă pe treabă. Îmi doresc să câștig cele două puncte, dar am încredere și în fete.

„Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă, pentru că sunt aptă sută la sută. Îmi place atmosfera, îmi place orașul și abia aștept să joc. Terenul e un pic diferit, dar trebuie să intru și să-mi fac treaba”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Programul întâlnirilor:

Sâmbătă, 20 aprilie:

Kristina Mladenovic - Simona Halep, de la ora 15:00

Caroline Garcia - Mihaela Buzărnescu, 17:00

Duminică, 21 aprilie:

Caroline Garcia - Simona Halep, 14:00

Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu, 16:00

Mladenovic / Garcia - Niculescu / Begu, 18:00.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • In tennisul romanesc este la fel ca in OINA - cine face pe plac tatucului inventator si da cu maciuca mai bine ( elegant ) acea/la are de catigat. Strainii chiar ar trebui sa stie ca daca intr-adevar ar exista un D-zeu acela ar fi roman....sfatul meu pentru acestia : nu va mai inchinati la romani, prin aluzie....
    • Like 0
  • Este firesc ca Simona Halep sa aibă emoții ! Atât Mladenovic cât și Garcia sunt jucătoare bune și , nu.i de neglijat, joacă în fața publicului propriu . Miza este mare , calificarea în finala Fed Cup . Le tinem pumnii jucatoarelor noastre .
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult