Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

România - Franța Fed Cup 2019. Simona Halep: Sunt bucuroasă pentru că sunt aptă sută la sută

Simona Halep - Getty -

(Foto Guliver/Getty Images)

Simona Halep a declarat, vineri, că are emoţii înainte de startul semifinalei de la Fed Cup cu Franţa, dar se simte bine şi îşi doreşte mult să câştige cele două meciuri de simplu pe care le va juca la Rouen.

„Am emoții, trebuie să recunosc, dar e normal și este bine. Sunt destul de concentrată și pusă pe treabă. Îmi doresc să câștig cele două puncte, dar am încredere și în fete.

„Mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă, pentru că sunt aptă sută la sută. Îmi place atmosfera, îmi place orașul și abia aștept să joc. Terenul e un pic diferit, dar trebuie să intru și să-mi fac treaba”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Programul întâlnirilor:

Sâmbătă, 20 aprilie:

Kristina Mladenovic - Simona Halep, de la ora 15:00

Caroline Garcia - Mihaela Buzărnescu, 17:00

Duminică, 21 aprilie:

Caroline Garcia - Simona Halep, 14:00

Kristina Mladenovic - Mihaela Buzărnescu, 16:00

Mladenovic / Garcia - Niculescu / Begu, 18:00.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • In tennisul romanesc este la fel ca in OINA - cine face pe plac tatucului inventator si da cu maciuca mai bine ( elegant ) acea/la are de catigat. Strainii chiar ar trebui sa stie ca daca intr-adevar ar exista un D-zeu acela ar fi roman....sfatul meu pentru acestia : nu va mai inchinati la romani, prin aluzie....
    • Like 0
  • Este firesc ca Simona Halep sa aibă emoții ! Atât Mladenovic cât și Garcia sunt jucătoare bune și , nu.i de neglijat, joacă în fața publicului propriu . Miza este mare , calificarea în finala Fed Cup . Le tinem pumnii jucatoarelor noastre .
    • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult