Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Secretarul general adjunct al PSD, după referendumul anunțat de președinte: „Dacă vrem, aducem 1 milion de oameni la Cotroceni”

Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a reacționat la Antena 3 după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va declansa procedurile pentru un referedum pe tema grațierii și modificării codului penal.

„Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Aceasta starpitura umana care, doar cand apare, provoaca scarba a facut in pantaloni cand a vazut protestatari la usa psd. Noroc cu versatul in ticalosii dragnea care probabil i-a tras un branci ca sa-si revina sa nu-i faca de ras. Norocul lui ca oamenii s-au limitat sa-i strige pe nume - javre si au plecat. S-a trezit si el sa ameninte, unde? la haznaua a3 ca aduce un milion de oameni. Cum? Pe baza de tabel si semnatura de prezenta, pe toti asistatii social si clientii lor? Viermele asta sa taca din gura. Un pupincurist notoriu. Un gunoi parvenit. Un nimeni.
  • Like 0
 • Si eu pot ajunge pe Luna, daca vreau... Ii zic dlui Stefanescu : Bring it, I dare you
  • Like 1
 • Noi am fost acolo. El _aduce_. Crucială diferența, aș zice!
  • Like 0
 • Sigur ca da, sigur ca pot dezgropa 500 000 de romani :))) Si cealalta jumatate poate fi adunata din carciumi si de la cozi pt diverse pomeni. Dar uscaturile nu reprezinta padurea !!!!
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult