Sari la continut

De patru ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește patru ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Secretarul general adjunct al PSD, după referendumul anunțat de președinte: „Dacă vrem, aducem 1 milion de oameni la Cotroceni”

Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a reacționat la Antena 3 după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va declansa procedurile pentru un referedum pe tema grațierii și modificării codului penal.

„Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Aceasta starpitura umana care, doar cand apare, provoaca scarba a facut in pantaloni cand a vazut protestatari la usa psd. Noroc cu versatul in ticalosii dragnea care probabil i-a tras un branci ca sa-si revina sa nu-i faca de ras. Norocul lui ca oamenii s-au limitat sa-i strige pe nume - javre si au plecat. S-a trezit si el sa ameninte, unde? la haznaua a3 ca aduce un milion de oameni. Cum? Pe baza de tabel si semnatura de prezenta, pe toti asistatii social si clientii lor? Viermele asta sa taca din gura. Un pupincurist notoriu. Un gunoi parvenit. Un nimeni.
  • Like 0
 • Si eu pot ajunge pe Luna, daca vreau... Ii zic dlui Stefanescu : Bring it, I dare you
  • Like 1
 • Noi am fost acolo. El _aduce_. Crucială diferența, aș zice!
  • Like 0
 • Sigur ca da, sigur ca pot dezgropa 500 000 de romani :))) Si cealalta jumatate poate fi adunata din carciumi si de la cozi pt diverse pomeni. Dar uscaturile nu reprezinta padurea !!!!
  • Like 1


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult