Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Secretarul general adjunct al PSD, după referendumul anunțat de președinte: „Dacă vrem, aducem 1 milion de oameni la Cotroceni”

Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a reacționat la Antena 3 după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va declansa procedurile pentru un referedum pe tema grațierii și modificării codului penal.

„Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Aceasta starpitura umana care, doar cand apare, provoaca scarba a facut in pantaloni cand a vazut protestatari la usa psd. Noroc cu versatul in ticalosii dragnea care probabil i-a tras un branci ca sa-si revina sa nu-i faca de ras. Norocul lui ca oamenii s-au limitat sa-i strige pe nume - javre si au plecat. S-a trezit si el sa ameninte, unde? la haznaua a3 ca aduce un milion de oameni. Cum? Pe baza de tabel si semnatura de prezenta, pe toti asistatii social si clientii lor? Viermele asta sa taca din gura. Un pupincurist notoriu. Un gunoi parvenit. Un nimeni.
  • Like 0
 • Si eu pot ajunge pe Luna, daca vreau... Ii zic dlui Stefanescu : Bring it, I dare you
  • Like 1
 • Noi am fost acolo. El _aduce_. Crucială diferența, aș zice!
  • Like 0
 • Sigur ca da, sigur ca pot dezgropa 500 000 de romani :))) Si cealalta jumatate poate fi adunata din carciumi si de la cozi pt diverse pomeni. Dar uscaturile nu reprezinta padurea !!!!
  • Like 1


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult