Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Statul „paurel”. Marele miting PSD, ironizat în Las Fierbinți. Celentano „era să ia bătaie că a strigat Hai, Iohannis, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină”. VIDEO

Statul paurel - Las Fierbinti

Ironii la adresa marelui miting PSD în alb, din vară, de pe 10 iunie, în serialul Las Fierbinți.

Episodul de marți seară din serialul Las Fierbinți o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiță să găsească locul unde „vine autocarul care pleacă”.

Unde vrea să ajungă Giani? La un „miting de simpatizare, cu sandwich-uri gratis, bere, apă, cum a fost de 10 iunie”.

În episodul Las Fierbinți, presonajul Giani aduce aminte de protestul din 10 iunie, unde au mai fost și Celentano, care „a băut toată berea județului Dâmbovița” și care aproape fusese bătut de jandarmi pentru că scanda „Hai Iohannis”. Ardiles care fusese ținut în soare cu o pancartă pe care scria „Statul paurel”

”Pe Celentano era să-l bată jandarmii, s-a îmbătat și a început să strige „Hai Iohannis, Hai Iohannis”, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină. Ardiles s-a plâns că l-au ținut în soare, că le-au dat niște pancarte pe care scria „Statul paurel”

Giani voia să ajungă la următorul miting, care se ținea împotriva „celor 4 care au vrut să-l omoare pe Dragnea, ca să-l sperie un pic”.

În continuare, momentul mitingului din episodul Las Fierbinți din 23 octombrie

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Paurel de vai de el...
    • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult