Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMag.

Statul „paurel”. Marele miting PSD, ironizat în Las Fierbinți. Celentano „era să ia bătaie că a strigat Hai, Iohannis, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină”. VIDEO

Statul paurel - Las Fierbinti

Ironii la adresa marelui miting PSD în alb, din vară, de pe 10 iunie, în serialul Las Fierbinți.

Episodul de marți seară din serialul Las Fierbinți o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiță să găsească locul unde „vine autocarul care pleacă”.

Unde vrea să ajungă Giani? La un „miting de simpatizare, cu sandwich-uri gratis, bere, apă, cum a fost de 10 iunie”.

În episodul Las Fierbinți, presonajul Giani aduce aminte de protestul din 10 iunie, unde au mai fost și Celentano, care „a băut toată berea județului Dâmbovița” și care aproape fusese bătut de jandarmi pentru că scanda „Hai Iohannis”. Ardiles care fusese ținut în soare cu o pancartă pe care scria „Statul paurel”

”Pe Celentano era să-l bată jandarmii, s-a îmbătat și a început să strige „Hai Iohannis, Hai Iohannis”, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină. Ardiles s-a plâns că l-au ținut în soare, că le-au dat niște pancarte pe care scria „Statul paurel”

Giani voia să ajungă la următorul miting, care se ținea împotriva „celor 4 care au vrut să-l omoare pe Dragnea, ca să-l sperie un pic”.

În continuare, momentul mitingului din episodul Las Fierbinți din 23 octombrie

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Paurel de vai de el...
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Halep - Moisescu

Sportivii români trebuie să depășească- pentru a face performanță- limite care le sunt impuse de la vârste mici. „Nu poți să faci aia”, „Nu ești în stare”, „Nu poți să ajungi numărul unu”, „Nu poți să câștigi un Grand Slam”, spune Simona Halep, care crede că un sportiv cu pishicul „tare”, e mai pregătit să fie campion. Ea are și câteva sfaturi pentru părinții care își încurajează copiii să facă sport.

Citește mai mult

ANAF - declarații online

În ultimele două luni și jumătate, multe dintre instituțiile publice din România au descoperit că pot funcționa și fără dosar cu șină. O ordonanță dată de Guvern în perioada pandemiei le obligă astăzi să primească de la cetățeni documente în format electronic și să le răspundă în același fel. „

Citește mai mult