Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Statul „paurel”. Marele miting PSD, ironizat în Las Fierbinți. Celentano „era să ia bătaie că a strigat Hai, Iohannis, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină”. VIDEO

Statul paurel - Las Fierbinti

Ironii la adresa marelui miting PSD în alb, din vară, de pe 10 iunie, în serialul Las Fierbinți.

Episodul de marți seară din serialul Las Fierbinți o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiță să găsească locul unde „vine autocarul care pleacă”.

Unde vrea să ajungă Giani? La un „miting de simpatizare, cu sandwich-uri gratis, bere, apă, cum a fost de 10 iunie”.

În episodul Las Fierbinți, presonajul Giani aduce aminte de protestul din 10 iunie, unde au mai fost și Celentano, care „a băut toată berea județului Dâmbovița” și care aproape fusese bătut de jandarmi pentru că scanda „Hai Iohannis”. Ardiles care fusese ținut în soare cu o pancartă pe care scria „Statul paurel”

”Pe Celentano era să-l bată jandarmii, s-a îmbătat și a început să strige „Hai Iohannis, Hai Iohannis”, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină. Ardiles s-a plâns că l-au ținut în soare, că le-au dat niște pancarte pe care scria „Statul paurel”

Giani voia să ajungă la următorul miting, care se ținea împotriva „celor 4 care au vrut să-l omoare pe Dragnea, ca să-l sperie un pic”.

În continuare, momentul mitingului din episodul Las Fierbinți din 23 octombrie

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Paurel de vai de el...
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult