Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Urmărirea lui Dragnea prin oraș: liderul PSD s-a dus să se predea, acompaniat de ziariști și cetățeni furioși care i-au lovit cu pumnul în portiera mașinii

Liviu Dragnea in Dusterul Politiei - Foto Alex Costache / Facebook

(Liviu Dragnea, în mașina Poliției, care l-a dus la Penitenciarul Rahova. Foto: Alex Costache / Facebook)

Liviu Dragnea, condamnat luni la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, a ajuns la Penitenciarul Rahova.

O mașină cu geamuri fumurii în care s-a crezut inițial că ar fi Liviu Dragnea a ieșit din curtea reședinței familiei, moment în care câteva persoane au început să huiduie și să strige „La pușcărie”. La un moment dat, la o intersecție, cetățeni furioși au lovit cu pumnul în portiera mașinii.

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. El a fost întâmpinat cu huiduieli de mai multe persoane.

UPDATE: Dragnea se află într-un Duster al Poliției și urmează să ajungă la Penitenciarul Rahova, unde se vor face formalitățile pentru încarcerare.

UPDATE: O a doua mașină cu geamuri fumurii a plecat de la reședința lui Liviu Dragnea. Nu este clar în care dintre ele se află șeful PSD.

Aproximativ 50 de persoane s-au strâns luni după-amiază în fața uneia dintre reședintele lui Liviu Dragnea. Câteva persoane aveau o pancartă pe care scrie „NIMIC.”

Întrebată de reporteri cum a reacționat Liviu Dragnea la aflarea sentinței, o avocată a acestuia a oferit răspunsuri tăioase:

Reporter: Cum a primit Liviu Dragnea decizia instanței?

Avocata lui Dragnea: Dvs cum ați fi primit-o?

Reporter: E pregătit să meargă la închisoare?

Avocata lui Dragnea: Dvs ați fi? 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • De ce vă interesează așa de mult Dragnea? Gata! S-a dus unde-i este locul! De ce nu vorbiți despre voturile UNGURILOR cu buletinul la secția de votare din Harghita și apoi cu pașaportul în toate județele țării? Verificați la BEC! Un cetățean nu poate vota decât o dată, conform legii! Voi , cei din presă, vă puteți interesa mai ușor! Este o făcătură cu știința PSD! Oare cine sunt șefi la BEC?
    • Like 0
  • Politicienii din România sunt împărțiți în 3 categorii: Proști de calibru mare, cei de la PSD,ALDE și UDMR și proști de calibru mediu PNL și Pro România. A treia categorie sunt proștii de calibru mic-cei de la USR-PLUS. Aceștia din urmă sunt cei care nici măcar nu-și dau seama că sunt proști de calibru mare în devenire...Justificare: Psd-iștii intră la pușcărie și îi trag și pe aldiști după ei. Udemeriștii prin tot ce fac își atrag ura românilor și creează o falie între români și unguri la nivel local. Cât poți să fii de prost să nu-ți dai seama că prin politica unui stat mic , ca Ungaria, care mai este și antieuropean, ai șanse în fața unui popor de trei ori mai mare și cel mai important stat proeuropean din jumătatea estică a Uniunii Europene? Iar acest stat, România, este înconjurat de încă 5-6 milioane de români lângă graniță și 5-6 miloane de români în toată Europa. Nu văd nici un politician dintre cei de pe lista de europarlamentari care să poată să facă să fie auzit glasul românilor proeuropeni în UE. Din păcate....Pentru că nici unul nu cunoaște istorie , geografie, economie și mai ales nu cunoaște matematică! Dacă ar avea vreunul în minte o brumă de cultură și-ar da seama că acum este momentul afirmării și ar ieși din statistica înțepenită a propriului computer al telefonului, ca să poată privi lucid în viitor!
    • Like 1


Îți recomandăm

Meat-up

În vara lui 2018, Paul Petri şi Vio Nechiti și-au deschis un restaurant de burgeri în Cluj, după ce și-au cultivat și antrenat pasiunea pentru gătit în bucătăria unui restaurant de 4 stele din Anglia.

Citește mai mult

Teodosie împărtășind

ÎPS Teodosie, fost Snagoveanul, actualmente Tomitanul, s-a eliberat de sub dictatura distanțării sociale și a împărtășit mai mulți copii, cu aceeași linguriță. Un gest de sfidare față de autorități, de nesupunere și de declarare a autonomiei sale de ierarh. Patriarhia însăși a găsit acțiunea ÎPS-ului de la malul mării „ostentativă” și a recomandat respectarea legilor țării.

Citește mai mult

Bright Sky - Oana Pellea

„Femeile aflate în situații abuzive au fost prinse într-o cușcă cu lei. Forțate să rămână în domiciliu alături de un partener agresiv, nu li s-a oferit posibilitatea de a pleca mai departe de în jurul blocurilor”, spune Simona Voicescu, directoarea executivă a Asociației Necuvinte, care oferă sprijin victimelor abuzurilor domestice.

Citește mai mult