Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

„Închide ochii și imaginează-ți că ești la birou." Site-ul care recreează acasă atmosfera dintr-o zi obișnuită la birou

birou - simulare - captura

Foto captura imisstheoffice.eu

Persoanele care lucrează de acasă în prezent și resimt lipsa atmosferei de la birou au la dispoziție un site care redă sunetele dintr-o zi normală la job. 

„Un generator de sunete de la birou vă asigură tonurile liniștitoare din viața unui birou modern, ca să vă ajute să vă concentrați atunci când lucrați de acasă”, se arată în descrierea proiectului imisstheoffice.eu care aparține agenției Kids Creative.

Între sunetele pe care le puteți auzi se numără discuții în surdină - în spaniolă și engleză - sunetul unui telefon, al unei imprimante, al dozatorului de apă, dar și al unei persoane care tastează de zor la un calculator. 

Nu lipsesc zgomotele de pași printr-un birou, cel al unei persoane care se așază pe un scaun sau pe un fotoliu confortabil, precum și al unei persoane care plescăie sau chiar strănută. Cineva fluieră ușor o melodie, o femeie râde, iar dacă apăsați pe una dintre mesele figurate vi se va părea că în apropiere colegii dvs joacă un meci de ping pong. 

Numărul de angajați poate fi modificat, până la maximum 10. 

„Închide ochii și imaginează-ți că ești la birou.", sună îndemnul creatorilor proiectului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult
sound-bars icon