Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

„Închide ochii și imaginează-ți că ești la birou." Site-ul care recreează acasă atmosfera dintr-o zi obișnuită la birou

birou - simulare - captura

Foto captura imisstheoffice.eu

Persoanele care lucrează de acasă în prezent și resimt lipsa atmosferei de la birou au la dispoziție un site care redă sunetele dintr-o zi normală la job. 

„Un generator de sunete de la birou vă asigură tonurile liniștitoare din viața unui birou modern, ca să vă ajute să vă concentrați atunci când lucrați de acasă”, se arată în descrierea proiectului imisstheoffice.eu care aparține agenției Kids Creative.

Între sunetele pe care le puteți auzi se numără discuții în surdină - în spaniolă și engleză - sunetul unui telefon, al unei imprimante, al dozatorului de apă, dar și al unei persoane care tastează de zor la un calculator. 

Nu lipsesc zgomotele de pași printr-un birou, cel al unei persoane care se așază pe un scaun sau pe un fotoliu confortabil, precum și al unei persoane care plescăie sau chiar strănută. Cineva fluieră ușor o melodie, o femeie râde, iar dacă apăsați pe una dintre mesele figurate vi se va părea că în apropiere colegii dvs joacă un meci de ping pong. 

Numărul de angajați poate fi modificat, până la maximum 10. 

„Închide ochii și imaginează-ți că ești la birou.", sună îndemnul creatorilor proiectului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult
sound-bars icon