Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

A căzut Simona

Simona Halep Roma

Simona Halep a pierdut finala de la Roma, în fața Elinei Svitolina 6-4, 5-7, 1-6. În primul set, Simona a suferit o accidentare la gleznă în momentul în care avea 5-2 și controla autoritar jocul. A strâns din dinți și a câștigat setul 1, dar le-a pierdut pe următoarele două. Scăderea de formă și frustrarea Simonei au fost evidente. Căderea Simonei nu a putut fi oprită nici de Darren Cahill, care s-a deplasat de două ori pe teren. 

Săptămâna trecută, Simona câștigase Madridul. (CTP, despre victoria de la Madrid: Simona – triumful unei inimi mari)

Toate speranțele fanilor Simonei se îndreaptă acum spre Roland Garros, acolo unde Halep a jucat finala în 2014 în fața Mariei Sharapova.

Cum a fost Roma pentru Simona Halep

Turul II: Simona Halep - Laura Siegemund (32 WTA) 6-4, 6-4

Optimi: Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova (17 WTA) 6-1, 4-6, 6-0

Sferturi: Simona Halep - Anett Kontaveit (68 WTA) 6-2, 6-4

Semifinale: Simona Halep - Kiki Bertens (20 WTA) 7-5, 6-1

Accidentarea din setul 1

Simona Halep a suferit o accidentare la gleznă în setul 1 și a cerut ajutorul antrenorului Darren Cahill și al fizioterapeutei.


Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Cred ca pierdeti din vedere un amanunt foarte important la Simona: NU a abandonat si a terminat meciul chiar daca l-a pierdut. Astfel, victoria Svitolinei este legitima din punct de vedere sportiv. Nu stiu cati dintre voi ati mai fi mers pe jos cu glezna asa, daramite sa mai jucati si tenis la nivelul asta. Pace !
    • Like 0
  • check icon
    Este, totuși, un sport, iar ea este un om, iar oamenii mai cad, unii grav, ea a căzut, dar nu grav, trăiește, se va vindeca, va mai cîștiga ori va mai pierde. Atît ați pritocit-o, săraca, încît i-ați transmis toate trăirile dv. negative și a căzut. Calmați-vă, își va reveni...
    • Like 0
  • o tragedie ce sa mai....:( Mai rau ca tenisul e doar Superbike-ul lui V Rossi. Un sport aproape criminal
    • Like 0
  • Trexer check icon
    Când o să vorbim de corupția și nepotismul comis de minoritățile din România?
    • Like 0
    • @ Trexer
      check icon
      Ei, scrie un raport complet: ungurii sînt de vină că Simona și-a scrîntit glezna. Nu ei? Atunci sigur rușii, în cel mai bun caz bulgarii.
      • Like 0
    • @
      check icon
      io zic ca de vina e manelistul de deasupra! a pus "cine are noroc are" chiar cand era 5-2
      • Like 0
    • @
      check icon
      Ah, da, de ăsta uitasem și chiar locuiește un etaj mai sus de mine... pfui...
      • Like 0
  • Bator check icon
    A pierdut un meci, dar a câstigat atâtea altele. Bravo Simona !
    • Like 0
  • check icon
    A pierdut glezna nu Simona... dar cand fizicul te lasa nu prea ai ce face. In conditii normale Simona e 10 clase peste. Ieri Muguruza, azi Simona, bravo Svitolina, parca esti Basescu dupa referendum.
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult