Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Ce probleme au miliardarii? „Noi am închis piscina, pentru că am făcut un calcul energetic al casei și ne-am dat seama că piscina consumă cel mai mult și am închis-o. Acum urmează ca Piero să pună panouri solare și o să o deschidă după aceea, în funcție de cât consumă energetic"

Romina Gingasu si Piero Ferrari

Piero Ferrari și Romina Gingașu / Foto: James Moy / PA Images / Profimedia

Viața de zi cu zi a unui miliardar este departe de a fi lipsită de provocări. Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, proprietarul companiei producătoare de mașini sport de lux, cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, a oferit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 o imagine a vieții lor cotidiene, subliniind că succesul financiar nu elimină stresul și presiunea.

„Avem și momente de liniște, avem și momente în care simți că totul o ia razna. Sunt probleme care vin zi de zi, dacă nu sunt juridice, sunt din Formula 1; dacă nu, sunt din producție. Întotdeauna există o problemă. Eu în primii ani credeam că așa va fi doar o perioadă și că o să se termine, dar au trecut șapte ani și nu s-au terminat", a mărturisit Romina Gingașu.

Ce probleme poate să aibă un miliardar?, a fost ea întrebată de moderatori. „Zi de zi e ceva nou. Nu ne referim la declarația fiscală pe care Piero o face și este unul dintre cei mai respectați oameni din Italia pe chestia asta. El mai are alte două companii, dar problemele din Formula 1 sunt cele mai grele până la urmă și pe care el le gestionează, dar îl consumă”, a spus Romina Gingașu.

„Dar când ai atât de mulți bani, de ce mai trebuie să muncești?", a continuat Florin Negruțiu, întrebare la care Romina Gingașu a răspuns retoric: „Ce să faci, care e scopul în viață? De ce să nu muncești?"

Întrebarea despre statul pe marginea piscinei, cu cocktail-uri, a făcut-o să zâmbească pe soția miliardarului italian, care a dezvăluit că au închis piscina din motive de costuri. „Noi am închis piscina, pentru că am făcut un calcul energetic al casei și ne-am dat seama că piscina consumă cel mai mult și am închis-o. Acum urmează ca Piero să pună panouri solare și o să o deschidă după aceea, în funcție de cât consumă energetic. Asta înseamnă responsabilitate față de tot, față de mediu, față de societate, față de tot în jurul tău", a explicat soția lui Piero Ferrari.

Emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14.00. 

Citiți și:

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Au închis piscina ca semn de responsabilitate față de mediu!!! Bu, ha, ha!
    Dacă erau așa responsabili, se retrăgeau din formula 1 și reduceau semnificativ amprenta de carbon.
    Pe urmă se apucau de fabricat biciclete, culoare roșu Ferrari! Dacă se întâmplă astea, în retrag bu, ha, ha-ul.
    • Like 0


Îți recomandăm

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult