Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Charlie Ottley, producătorul seriei BBC „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov: „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”

Charlie Ottley, producătorul seriei BBC „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă într-un sat din județul Brașov.

„Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook. 

„O locație excelentă pentru un rave în stil Kimberley sau un festival Woodstock”, comentează cineva la postarea cu anunțul achiziției. „Mi-a trecut deja prin cap !”, a venit răspunsul lui Charlie Ottley.

Realizatorul documentarului „Wild Carpathia“ și promotor al județului Brașov a anunțat ulterior că se gândește să renoveze locuința, iar mai întâi trebuie să rezolve problema alimentării cu apă pentru a amenaja baia și bucătăria. El a postat noi imagini cu ferma cumpărată.

Sursa fotografiilor: Facebook Charlie Ottley

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • E posibil să fi existat o „inginerie” ceva la mijloc, altfel, nici chiar în Romania neo comunistă, nu durează atât, o tranzacție imobiliară!
  • Like 0
 • Corina check icon
  Nu ar trebui să se pună o limită terenului cumpărat de străini? Nici măcar nu e din Uniunea Europeană.
  • Like 0
  • @ Corina
   Nu ar trebui, traim intr o lume libera, nu a incalcat legea, daca vrei si poti,, cumpara si tu undeva in alta tara, nu vei fi impiedicata.
   • Like 0
 • Teren in panta
  • Like 0
 • cox check icon
  Chiar rai! Visez cu ochii deschiși la așa ceva.
  Două săptămâni petrecute aici îți încarcă bateriile pentru 6 luni.
  • Like 0
  • @ cox
   Nume check icon
   Asa este. Este o zona superba.
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult