Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Charlie Ottley, producătorul seriei BBC „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov: „Am 6.000 de metri pătrați de paradis”

Charlie Ottley, producătorul seriei BBC „Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă într-un sat din județul Brașov.

„Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook. 

„O locație excelentă pentru un rave în stil Kimberley sau un festival Woodstock”, comentează cineva la postarea cu anunțul achiziției. „Mi-a trecut deja prin cap !”, a venit răspunsul lui Charlie Ottley.

Realizatorul documentarului „Wild Carpathia“ și promotor al județului Brașov a anunțat ulterior că se gândește să renoveze locuința, iar mai întâi trebuie să rezolve problema alimentării cu apă pentru a amenaja baia și bucătăria. El a postat noi imagini cu ferma cumpărată.

Sursa fotografiilor: Facebook Charlie Ottley

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • E posibil să fi existat o „inginerie” ceva la mijloc, altfel, nici chiar în Romania neo comunistă, nu durează atât, o tranzacție imobiliară!
  • Like 0
 • Corina check icon
  Nu ar trebui să se pună o limită terenului cumpărat de străini? Nici măcar nu e din Uniunea Europeană.
  • Like 0
  • @ Corina
   Nu ar trebui, traim intr o lume libera, nu a incalcat legea, daca vrei si poti,, cumpara si tu undeva in alta tara, nu vei fi impiedicata.
   • Like 0
 • Teren in panta
  • Like 0
 • cox check icon
  Chiar rai! Visez cu ochii deschiși la așa ceva.
  Două săptămâni petrecute aici îți încarcă bateriile pentru 6 luni.
  • Like 0
  • @ cox
   Nume check icon
   Asa este. Este o zona superba.
   • Like 0


Îți recomandăm

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Scoala din valiza

„Educația digitală nu înseamnă neapărat distanțarea între copil și profesor. Și aici îmi vine în minte un alt exemplu: profesorii dintr-o școală din Ialomița, care au devenit dependenți de copiii pentru a putea să folosească mijloacele digitale și s-au apropiat de copii”.

Citește mai mult

Andreas Lier - BASF

„Mă duc aproape în fiecare dimineață cu bicicleta la birou, pe o distanță de 3-4 km, în timp ce vecinii mei adoră să-și conducă SUV-urile, să stea în ambuteiaje, să polueze aerul, lăsând o amprentă mare de carbon doar pentru a se simți foarte confortabil și a afișa simboluri de statut social”, dezvăluie Andreas Lier, CEO al BASF România, într-un interviu pentru Republica.

Citește mai mult

O afacere cu cânepă

Ionuț a plecat în India în toamna lui 2017 ca să viziteze cele șapte orașe sfinte. A luat această decizie după un an și jumătate în care a lucrat pentru o companie elvețiano-britanică din Praga, unde ajunsese ca proaspăt absolvent al unui masterat în Olanda, care nu și-a găsit nimic de lucru în țară.

Citește mai mult

Andrei Pitis

Andrei Pitiş, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria locală de IT, a investit până în prezent în 15 startup-uri, după ce în 2018 a demarat un proiect prin care vrea să ajute 100 de români să ajungă milionari în euro din startup-uri în tehnologie.

Citește mai mult