Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea, despre vila de la Mamaia: „Am vândut-o”

Liviu Dragnea - 2018

 (Foto Inquam Photos / George Călin)

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a amintit de vila de la Mamaia, clădire care apare în documentele publicate de Rise Project, dar spune că a vândut-o.

Întrebat joi de jurnalistul Digi24, Cristian Andrei, la o conferință susținută la Parlament, dacă a încasat de pe urma imobilului de la Mamaia bani sau alte foloase materiale, Dragnea a spus: „Nu am încasat nicio chirie”. „Sau alte avantaje...”, a continuat reporterul Digi24. „Nu am încasat nicio chirie”, a repetat liderul PSD.

„Nu știu. Știu că acolo începusem cam prin 1900 toamna o construcție, o construcție pe care, în 1900 iarna, am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai știu”, a mai spus Liviu Dragnea, refuzând să dea mai multe detalii. „Citiți mai multe penibilități din valiză și vă luați informațiile de acolo”, a spus liderul PSD.

În articolul publicat luni de Rise Project se dau detalii și despre un „proiect faraonic” al unei vile private din Mamaia. Este vorba de o vilă cu cinci nivele și 1.015 metri pătrați.

Jurnaliștii de la Adevărul au identificat și au publicat poze cu vila de la Mamaia, căreia vecinii îi spun „vila lui Dragnea“.

Context:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pai inseamna ca respectiva vila inca se afla in proprietate dl Dragnea ! Pt ca domnia-sa nu face ce spune, ci exact pe dos.
    • Like 0


Îți recomandăm

RoboHub

Unii dintre cursanții RoboHub provin din centre de plasament, alții din familii care locuiesc în locuințe improvizate, fără acces la utilități. „Nu vezi nicio diferență între copii, inclusiv copiii din plasament sunt fix precum cei care vin cu părinții”, spune Ana-Maria Stancu, președinte e-Civis.

Citește mai mult