Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea, despre vila de la Mamaia: „Am vândut-o”

Liviu Dragnea - 2018

 (Foto Inquam Photos / George Călin)

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a amintit de vila de la Mamaia, clădire care apare în documentele publicate de Rise Project, dar spune că a vândut-o.

Întrebat joi de jurnalistul Digi24, Cristian Andrei, la o conferință susținută la Parlament, dacă a încasat de pe urma imobilului de la Mamaia bani sau alte foloase materiale, Dragnea a spus: „Nu am încasat nicio chirie”. „Sau alte avantaje...”, a continuat reporterul Digi24. „Nu am încasat nicio chirie”, a repetat liderul PSD.

„Nu știu. Știu că acolo începusem cam prin 1900 toamna o construcție, o construcție pe care, în 1900 iarna, am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai știu”, a mai spus Liviu Dragnea, refuzând să dea mai multe detalii. „Citiți mai multe penibilități din valiză și vă luați informațiile de acolo”, a spus liderul PSD.

În articolul publicat luni de Rise Project se dau detalii și despre un „proiect faraonic” al unei vile private din Mamaia. Este vorba de o vilă cu cinci nivele și 1.015 metri pătrați.

Jurnaliștii de la Adevărul au identificat și au publicat poze cu vila de la Mamaia, căreia vecinii îi spun „vila lui Dragnea“.

Context:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Pai inseamna ca respectiva vila inca se afla in proprietate dl Dragnea ! Pt ca domnia-sa nu face ce spune, ci exact pe dos.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult