Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Elena Lasconi a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi a Primăriei Câmpulung. „Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească...”

Elena Lasconi - chei

 Foto: Facebook Elena Lasconi

Elena Lasconi, edilul din Câmpulung Muscel, a anunțat că a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi care aparţine primăriei din localitate, după ce a aflat că aceasta era folosită mai mult de „oameni de-ai locului”, în timp ce vizitatorii erau cazați la pensiunile din oraș.

„ «Cheia» iubirii de... «carte».

Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.

E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.

Gura târgului spune că cei mai «fideli» oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții”, a scris pe Facebook Elena Lasconi, care a postat imagini din interiorul casei de oaspeți.

„Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească... în liniște că nu mă pot gândi la altceva.....”, a mai scris Elena Lasconi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Fluidele corporale le-ati curatat?
  • Like 3
  • @ Purice Narcis-Teofil
   Dan check icon
   Maiii,mai,,Ce oameni rai ! Poate un sau o colega ,aveau ceva ,,probleme intime de rezlovat pe acolo ,, si asa sa schimbe , yala peste noapte !
   --- Dar Domnul sofer mugurel Minciuna ,, ce zice ???
   • Like 3


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult