Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Elena Lasconi a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi a Primăriei Câmpulung. „Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească...”

Elena Lasconi - chei

 Foto: Facebook Elena Lasconi

Elena Lasconi, edilul din Câmpulung Muscel, a anunțat că a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi care aparţine primăriei din localitate, după ce a aflat că aceasta era folosită mai mult de „oameni de-ai locului”, în timp ce vizitatorii erau cazați la pensiunile din oraș.

„ «Cheia» iubirii de... «carte».

Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.

E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.

Gura târgului spune că cei mai «fideli» oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții”, a scris pe Facebook Elena Lasconi, care a postat imagini din interiorul casei de oaspeți.

„Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească... în liniște că nu mă pot gândi la altceva.....”, a mai scris Elena Lasconi.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Fluidele corporale le-ati curatat?
  • Like 3
  • @ Purice Narcis-Teofil
   Maiii,mai,,Ce oameni rai ! Poate un sau o colega ,aveau ceva ,,probleme intime de rezlovat pe acolo ,, si asa sa schimbe , yala peste noapte !
   --- Dar Domnul sofer mugurel Minciuna ,, ce zice ???
   • Like 3


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult