Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Elena Lasconi a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi a Primăriei Câmpulung. „Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească...”

Elena Lasconi - chei

 Foto: Facebook Elena Lasconi

Elena Lasconi, edilul din Câmpulung Muscel, a anunțat că a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi care aparţine primăriei din localitate, după ce a aflat că aceasta era folosită mai mult de „oameni de-ai locului”, în timp ce vizitatorii erau cazați la pensiunile din oraș.

„ «Cheia» iubirii de... «carte».

Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.

E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.

Gura târgului spune că cei mai «fideli» oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții”, a scris pe Facebook Elena Lasconi, care a postat imagini din interiorul casei de oaspeți.

„Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească... în liniște că nu mă pot gândi la altceva.....”, a mai scris Elena Lasconi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Fluidele corporale le-ati curatat?
  • Like 3
  • @ Purice Narcis-Teofil
   Dan check icon
   Maiii,mai,,Ce oameni rai ! Poate un sau o colega ,aveau ceva ,,probleme intime de rezlovat pe acolo ,, si asa sa schimbe , yala peste noapte !
   --- Dar Domnul sofer mugurel Minciuna ,, ce zice ???
   • Like 3


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult