Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Elena Lasconi a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi a Primăriei Câmpulung. „Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească...”

Elena Lasconi - chei

 Foto: Facebook Elena Lasconi

Elena Lasconi, edilul din Câmpulung Muscel, a anunțat că a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi care aparţine primăriei din localitate, după ce a aflat că aceasta era folosită mai mult de „oameni de-ai locului”, în timp ce vizitatorii erau cazați la pensiunile din oraș.

„ «Cheia» iubirii de... «carte».

Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.

E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.

Gura târgului spune că cei mai «fideli» oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții”, a scris pe Facebook Elena Lasconi, care a postat imagini din interiorul casei de oaspeți.

„Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească... în liniște că nu mă pot gândi la altceva.....”, a mai scris Elena Lasconi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Fluidele corporale le-ati curatat?
  • Like 3
  • @ Purice Narcis-Teofil
   Dan check icon
   Maiii,mai,,Ce oameni rai ! Poate un sau o colega ,aveau ceva ,,probleme intime de rezlovat pe acolo ,, si asa sa schimbe , yala peste noapte !
   --- Dar Domnul sofer mugurel Minciuna ,, ce zice ???
   • Like 3


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult