Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Filmul „Ana, mon amour”, premiat cu Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin

Filmul „Ana, mon amour” a fost premiat cu Ursul de Argint pentru montaj la Festivalul de Film de la Berlin, iar premiul a fost înmânat Danei Bunescu, care a realizat montajul filmului, potrivit Digi24.

Dana Bunescu, 47 de ani, a mai montat, printre altele, și „Moartea domnului Lăzărescu”, „Poziția copilului”, „Q.E.D” și „4 luni, trei săptămâni și 2 zile”.

(Foto Guliver/Getty Images)

Scenariul filmului este semnat de Călin Peter Netzer, Cezar Paul Bădescu și Iulia Lumânare, după romanul „Luminița, mon amour'', al lui Cezar Paul Bădescu.

Ursul de Aur a fost obținut de pelicula „On Body and Soul”, al regizoarei maghiare Ildiko Enyedi. 

Aki Kaurismäki, cotat ca favorit pentru Ursul de Aur cu „On the Other Side of Hope”, nu a dorit să meargă pe scenă pentru a-și ridica trofeul pentru regie, care i-a fost adus în sală, notează Hotnews.ro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Se scrie Ilkdikó, nu Ildiko. Să învățăm să fim corecți cu vecinii, că și noi ne supărăm cînd alții scriu Brancusi și pronunță branchiuzí.
    • Like 0
  • Totuși e foarte bine că am luat argintul,căci numai aur nu merge mereu.
    Mai sunt și alții prin Europa,doar nu o să fim noi mai cu moț.
    • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult