Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Fluturaș #rezist pentru Liviu Dragnea la instanța supremă. Un al patrulea inculpat din dosar recunoaște acuzațiile DNA

Liviu Dragnea - rezist

Încă un inculpat, al patrulea, din dosarul liderului PSD Liviu Dragnea, și-a recunoscut faptele și cere procedura simplificată, scrie Adevărul.ro.

Ionel Marineci, şef serviciu în cadrul Complexului de servicii destinat copilului şi familiei, judecat pentru abuz în serviciu în acest caz a recunoscut acuzatiile DNA și a cerut să fie judecat în procedură simplificată, potrivit sursei citate. 

Instanța supremă a stabilit azi un nou termen pe data de 25 aprilie în dosarul în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea fictivă a două membre PSD la Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Ajuns la Curtea Supremă, Liviu Dragnea a fost abordat discret de o femeie care i-a spus: „Demisia!".

„Cred că dumneavoastră doriți demisia mea din viață", i-a răspuns acesteia Liviu Dragnea, la ieșire.

„Nu, doar din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Pentru că îmi doresc o partidă de pescuit cu dumneavoastră", a replicat femeia. 

Femeia, care avea o insignă pe care scria „#Rezist”, a fost văzută de jandarmul care asigura paza, fiind scoasă afară în timp ce a fost ameninţată cu amenda maximă, potrivit News.ro.

La procesul în care Liviu Dragnea este acuzat complicitate la abuz în serviciu a avut loc și un protest, potrivit Digi24.ro. Mai multe persoane care aveau cartonaşe pe care era scris „#Rezist” i-au cerut demisia şefului Camerei Deputaţilor. O femeie i-a dat lui Liviu Dragnea un fluturaș cu mesajul „#Rezist” și i-a spus că el este singurul care a rezistat dintre liderii PSD, iar ceilalți sunt la pușcărie.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult