Sari la continut

La 9 ani de Republica, întrebăm: ChatGPT la urne – Ce ar vota inteligența artificială? Dar tu?

De 9 ani, Republica construiește o comunitate în care ideile prind glas și dezbaterile autentice fac diferența. Anul acesta, facem un experiment: l-am întrebat pe ChatGPT cum ar vota la alegerile din România. Însă întrebarea cea mai importantă rămâne pentru tine: cum alegi tu viitorul? Scrie, alătură-te conversației și hai să schimbăm România împreună!

Kira Hagi, despre Gheorghe Hagi - „Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”

Kira si Gica Hagi - Foto ziuadeconstanta

Foto ziuadeconstanta.ro

Actrița Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că familia sa a susținut-o atunci când le-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a mărturisit zâmbind Kira Hagi, adăugând că „tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”.

Kira Hagi a vorbit și de faptul că tatăl său a fost cel care a inspirat-o atunci când actrița a decis să se implice într-un proiect în cadrul căruia predă cursuri de actorie pentru copii. 

„De când eram foarte mică îmi spunea: «eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici.» M-a inspirat și pe mine și pe Ianis să facem la fel”, a spus Kira Hagi.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Academia Hagi este un model reusit de cum poti investi in tineri . Vocatia profesionala se vede in aceasta institutie . Este un model de reusita . Hagi a reusit sa faca performanta cat timp a fost jucator profesionist si reuseste si ca antrenor aceeasi performanta . 2 momente de glorie in fotbalul romanesc . Din pacate aproape singurele . Si nu pot observa ca in Academia Hagi sunt banii lui Hagi , ideile si munca lui , iar rezultatele se vad deja . La Federatie sunt banii tututor si rezultatele ... ? Oare de ce modelul " Hagi " nu-i molipsitor iar alte modele tip " looser " se prind ca scaiul de oaie ,in tara asta ? . Asta ni-i profilul oare ? Am si o ideie pt Ministerul Sportului : oameni ca Hagi si ceilalti care au performat ( si multumim Domnului ca sunt asa ceva in sport ! ) cu programare si proiect , la rand , unul dupa altul sa fie ministru la sport indiferent de ce partid este la putere .
    • Like 0
  • Familia Hagi este o familie model . Tinerii de azi văd că poți să fii vedetă dar să nu.ți pierzi principiile sănătoase de viață, să.ți educi copiii și să le inoculezi respectul pentru muncă.
    • Like 2


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult