Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Kira Hagi, despre Gheorghe Hagi - „Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”

Kira si Gica Hagi - Foto ziuadeconstanta

Foto ziuadeconstanta.ro

Actrița Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că familia sa a susținut-o atunci când le-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a mărturisit zâmbind Kira Hagi, adăugând că „tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”.

Kira Hagi a vorbit și de faptul că tatăl său a fost cel care a inspirat-o atunci când actrița a decis să se implice într-un proiect în cadrul căruia predă cursuri de actorie pentru copii. 

„De când eram foarte mică îmi spunea: «eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici.» M-a inspirat și pe mine și pe Ianis să facem la fel”, a spus Kira Hagi.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Academia Hagi este un model reusit de cum poti investi in tineri . Vocatia profesionala se vede in aceasta institutie . Este un model de reusita . Hagi a reusit sa faca performanta cat timp a fost jucator profesionist si reuseste si ca antrenor aceeasi performanta . 2 momente de glorie in fotbalul romanesc . Din pacate aproape singurele . Si nu pot observa ca in Academia Hagi sunt banii lui Hagi , ideile si munca lui , iar rezultatele se vad deja . La Federatie sunt banii tututor si rezultatele ... ? Oare de ce modelul " Hagi " nu-i molipsitor iar alte modele tip " looser " se prind ca scaiul de oaie ,in tara asta ? . Asta ni-i profilul oare ? Am si o ideie pt Ministerul Sportului : oameni ca Hagi si ceilalti care au performat ( si multumim Domnului ca sunt asa ceva in sport ! ) cu programare si proiect , la rand , unul dupa altul sa fie ministru la sport indiferent de ce partid este la putere .
    • Like 0
  • Familia Hagi este o familie model . Tinerii de azi văd că poți să fii vedetă dar să nu.ți pierzi principiile sănătoase de viață, să.ți educi copiii și să le inoculezi respectul pentru muncă.
    • Like 2


Îți recomandăm

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult