Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Kira Hagi, despre Gheorghe Hagi - „Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”

Kira si Gica Hagi - Foto ziuadeconstanta

Foto ziuadeconstanta.ro

Actrița Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că familia sa a susținut-o atunci când le-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a mărturisit zâmbind Kira Hagi, adăugând că „tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”.

Kira Hagi a vorbit și de faptul că tatăl său a fost cel care a inspirat-o atunci când actrița a decis să se implice într-un proiect în cadrul căruia predă cursuri de actorie pentru copii. 

„De când eram foarte mică îmi spunea: «eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici.» M-a inspirat și pe mine și pe Ianis să facem la fel”, a spus Kira Hagi.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Academia Hagi este un model reusit de cum poti investi in tineri . Vocatia profesionala se vede in aceasta institutie . Este un model de reusita . Hagi a reusit sa faca performanta cat timp a fost jucator profesionist si reuseste si ca antrenor aceeasi performanta . 2 momente de glorie in fotbalul romanesc . Din pacate aproape singurele . Si nu pot observa ca in Academia Hagi sunt banii lui Hagi , ideile si munca lui , iar rezultatele se vad deja . La Federatie sunt banii tututor si rezultatele ... ? Oare de ce modelul " Hagi " nu-i molipsitor iar alte modele tip " looser " se prind ca scaiul de oaie ,in tara asta ? . Asta ni-i profilul oare ? Am si o ideie pt Ministerul Sportului : oameni ca Hagi si ceilalti care au performat ( si multumim Domnului ca sunt asa ceva in sport ! ) cu programare si proiect , la rand , unul dupa altul sa fie ministru la sport indiferent de ce partid este la putere .
    • Like 0
  • Familia Hagi este o familie model . Tinerii de azi văd că poți să fii vedetă dar să nu.ți pierzi principiile sănătoase de viață, să.ți educi copiii și să le inoculezi respectul pentru muncă.
    • Like 2


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult