Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Kira Hagi, despre Gheorghe Hagi - „Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”

Kira si Gica Hagi - Foto ziuadeconstanta

Foto ziuadeconstanta.ro

Actrița Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că familia sa a susținut-o atunci când le-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a mărturisit zâmbind Kira Hagi, adăugând că „tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”.

Kira Hagi a vorbit și de faptul că tatăl său a fost cel care a inspirat-o atunci când actrița a decis să se implice într-un proiect în cadrul căruia predă cursuri de actorie pentru copii. 

„De când eram foarte mică îmi spunea: «eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici.» M-a inspirat și pe mine și pe Ianis să facem la fel”, a spus Kira Hagi.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Academia Hagi este un model reusit de cum poti investi in tineri . Vocatia profesionala se vede in aceasta institutie . Este un model de reusita . Hagi a reusit sa faca performanta cat timp a fost jucator profesionist si reuseste si ca antrenor aceeasi performanta . 2 momente de glorie in fotbalul romanesc . Din pacate aproape singurele . Si nu pot observa ca in Academia Hagi sunt banii lui Hagi , ideile si munca lui , iar rezultatele se vad deja . La Federatie sunt banii tututor si rezultatele ... ? Oare de ce modelul " Hagi " nu-i molipsitor iar alte modele tip " looser " se prind ca scaiul de oaie ,in tara asta ? . Asta ni-i profilul oare ? Am si o ideie pt Ministerul Sportului : oameni ca Hagi si ceilalti care au performat ( si multumim Domnului ca sunt asa ceva in sport ! ) cu programare si proiect , la rand , unul dupa altul sa fie ministru la sport indiferent de ce partid este la putere .
    • Like 0
  • Familia Hagi este o familie model . Tinerii de azi văd că poți să fii vedetă dar să nu.ți pierzi principiile sănătoase de viață, să.ți educi copiii și să le inoculezi respectul pentru muncă.
    • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon elevi-

Educatori, învățători, profesori, cu toții sunt obosiți și fără chef. Dacă nu se urlă pe un etaj dintr-o școala, sigur se vorbește printre dinți. Dacă nu merg manipulările fine, sigur merg metode care sfredelesc sufletele celor mici cu replici grele. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Microsoft Envision Forum

Peste 800 de reprezentanți ai mediului de afaceri au luat parte, la București, la cea de-a VII-a ediție a Microsoft Envision Forum. În timpul conferinței, Gerd Leonhard - cunoscut futurist și autor, Raymond Campbell - fondator și CEO al Phulukisa Health Solutions și Cedric Dumont – aventurier și antreprenor au discutat despre transformarea digitală.

Citește mai mult