Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Kira Hagi, despre Gheorghe Hagi - „Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”

Kira si Gica Hagi - Foto ziuadeconstanta

Foto ziuadeconstanta.ro

Actrița Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a povestit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că familia sa a susținut-o atunci când le-a spus că vrea să se facă actriță.

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a mărturisit zâmbind Kira Hagi, adăugând că „tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”.

Kira Hagi a vorbit și de faptul că tatăl său a fost cel care a inspirat-o atunci când actrița a decis să se implice într-un proiect în cadrul căruia predă cursuri de actorie pentru copii. 

„De când eram foarte mică îmi spunea: «eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici.» M-a inspirat și pe mine și pe Ianis să facem la fel”, a spus Kira Hagi.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Academia Hagi este un model reusit de cum poti investi in tineri . Vocatia profesionala se vede in aceasta institutie . Este un model de reusita . Hagi a reusit sa faca performanta cat timp a fost jucator profesionist si reuseste si ca antrenor aceeasi performanta . 2 momente de glorie in fotbalul romanesc . Din pacate aproape singurele . Si nu pot observa ca in Academia Hagi sunt banii lui Hagi , ideile si munca lui , iar rezultatele se vad deja . La Federatie sunt banii tututor si rezultatele ... ? Oare de ce modelul " Hagi " nu-i molipsitor iar alte modele tip " looser " se prind ca scaiul de oaie ,in tara asta ? . Asta ni-i profilul oare ? Am si o ideie pt Ministerul Sportului : oameni ca Hagi si ceilalti care au performat ( si multumim Domnului ca sunt asa ceva in sport ! ) cu programare si proiect , la rand , unul dupa altul sa fie ministru la sport indiferent de ce partid este la putere .
    • Like 0
  • Familia Hagi este o familie model . Tinerii de azi văd că poți să fii vedetă dar să nu.ți pierzi principiile sănătoase de viață, să.ți educi copiii și să le inoculezi respectul pentru muncă.
    • Like 2


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult