Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Liviu Dragnea, enervat că Viorel Ștefan a explicat greșit „revoluția fiscală”: „E un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare”

Viorel Ștefan

(Foto: captura video)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat din nou pe ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan. De data aceasta, președintele PSD a spus despre ministrul Finanțelor că este „un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare”.

Liviu Dragnea a adus marți câteva lămuriri la Antena 3 legate de proiectul de modificare a Codului Fiscal și a precizat că ministrul Viorel Ștefan nu a explicat foarte bine ce prevede noul proiect.

„Tot angajatorul va face plata (CAS și CASS, n.n.), formularea este greșită, așa ca o paranteză, Viorel Ștefan este un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare. Sper să își îmbunătățească comunicarea, pentru că de multe ori vorbele pot face mai mult rău decât faptele”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3. Dragnea a explicat că în ceea ce privește contribuțiile pentru asigurări sociale, plata acestora „nu e în sarcina angajatului”, iar cel care va face plata este angajatorul. Viorel Ștefan a spus că din 2018 vor exista doar două contribuţii, respectiv CAS şi CASS, care vor fi trecute în sarcina exclusivă a angajatului.

Nu este prima dată când liderul PSD îl critică pe ministrul Finanțelor. Săptămâna trecută Liviu Dragnea a spus că este nemulțumit de modul în care ministrul Viorel Ștefan a comunicat pe tema proiectului legii privind impozitul pe venitul global. Întrebat atunci dacă va sugera remanierea ministrului Finanțelor, Liviu Dragnea a spus că „dacă e să fac ceva, o să cer”.

„Eu nu sugerez, eu, dacă e să fac ceva, o să cer. Nu știu. O să discut cu primul ministru, după care discutăm în coaliție, dacă va fi cazul”, a răspuns președintele PSD.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult