Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Lucian Mîndruță: Fetița din Gura Șuții a fost găsită la două zile după ce a fost omorâtă, pentru că a fost confundată cu un gunoi

Copil dispărut, Dambovita

Trupul Mihaelei Fieraru a fost descoperit pe un câmp abia la două zile după ce fetița de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, a fost ucisă de un cetățean olandez, pentru că era acoperit cu o folie de plastic și a fost confundat cu un gunoi, a spus Lucian Mîndruță la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Fetița din Gura Șutii nu a fost descoperită decât la două zile după, pentru că era acoperită cu o folie de plastic. Fetița aia a fost confundată cu un gunoi.  Folia aia de plastic nu e singura folie de plastic de pe câmpul ăla, sunt sigur. Oamenii își aruncă la marginea drumului sacii de rafie în care au adus îngrășământ își aruncă foliile de la solarii. Probabil au confundat-o cu o folie de la un solar aruncată de vreun țăran. Trebuie să curățăm România, pentru că am ajuns în situația în care un copil mort pe un câmp a fost confundat cu un gunoi. Nu se poate așa ceva”, a spus Lucian Mîndruță.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult