Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Lucian Mîndruță: Fetița din Gura Șuții a fost găsită la două zile după ce a fost omorâtă, pentru că a fost confundată cu un gunoi

Copil dispărut, Dambovita

Trupul Mihaelei Fieraru a fost descoperit pe un câmp abia la două zile după ce fetița de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, a fost ucisă de un cetățean olandez, pentru că era acoperit cu o folie de plastic și a fost confundat cu un gunoi, a spus Lucian Mîndruță la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

„Fetița din Gura Șutii nu a fost descoperită decât la două zile după, pentru că era acoperită cu o folie de plastic. Fetița aia a fost confundată cu un gunoi.  Folia aia de plastic nu e singura folie de plastic de pe câmpul ăla, sunt sigur. Oamenii își aruncă la marginea drumului sacii de rafie în care au adus îngrășământ își aruncă foliile de la solarii. Probabil au confundat-o cu o folie de la un solar aruncată de vreun țăran. Trebuie să curățăm România, pentru că am ajuns în situația în care un copil mort pe un câmp a fost confundat cu un gunoi. Nu se poate așa ceva”, a spus Lucian Mîndruță.

Emisiunea „În fața ta” de la Digi24, moderată de Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu, poate fi urmărită sâmbăta și duminica, de la ora 14:05.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Olguța Totolici

Despre soția lui Dan Barna opinia publică a aflat relativ recent, în momentul în care candidatul la președinție și-a făcut publică averea, iar în dreptul soției câștigurile erau „ascunse”, ca urmare a unei clauze de confidențialitate semnate cu firma la care aceasta lucrează. Intrigată, am dorit să o cunosc pe doamna în discuție, ca să aflu direct de la sursă cine e și „câte parale face”.

Citește mai mult

Marius Manole/Foto: Alexandra Pandrea

„Cred că aș pleca de la educarea profesorilor, de la a-i face ei să înțeleagă că sunt foarte importanți și că trebuie să aplice o altă metodă, nu pe cea pe care o știm noi de demult, cu rigla peste mână, cu învățatul cuvânt cu cuvânt din carte, cu învățatul comentariilor”, spune actorul Marius Manole. (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult