Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Manager de hotel: „Aceștia sunt turiștii de la care primim reclamații? Cum ar trebui să reacționăm noi?”

Cameră murdară de hotel

Întrebarea vine de la managerul unui hotel de trei stele din stațiunea Mamaia exasperat de cum găsește camerele la plecarea turiștilor. Pe pagina de socializare a hotelului au fost postate și fotografii probă cu dezastrul lăsat în urmă de clienți: gunoaie, coji de semințe și pahare răsturnate. Chiar dacă turiștii vor achita pentru stricăciuni, întrebarea mea este alta: de ce să ai un asemenea comportament?


Articol publicat pe Funky Travel.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dar ce ne facem cu patronii de hoteluri care după ce ți-au luat banii, când ajungi la hotel îți mai cer încă 50% din prețul camerei și o cameră costă mai mult decât oriunde pe pământ? Cu nesimțirea lor ce facem?
    • Like 0
  • așa și?!?...chiar dacă ar fi adevărat, nu are aspirator?....care stricăciune?...stricăciuni sunt ei, panaramele de șmecheri de Mamaia cu ceafa lată, prețuri nesimțite și servicii zero...
    • Like 1
  • Nume check icon
    Ar trebui sa fie dati in judecata si sa si plateasca pentru zilele in care hotelul nu a putut rezerva acea camera. Plus si ceva daune morale. Altfel nu de invata. Acest tip de turist - de inalta tinuta intelectuala si morala:) de obicei maxim studii medii sau maxim 8 clase, care au prins un mic cheag financiar si acum se considera un exemplu pentru societate (de fapt niste analfabeti sociali si retardati) - face pe el cand merge in strainatate si nu misca in front pentru ca imediat esta taxat, dar in Romania el face ce vrea, ca doar a platit pentru camera. In Romania proprietarii de hotelui si pensiuni trebuie sa fie sclavii acestor dobitoci. Este genul de turist care face 3-4 ora pana la munte, se plimba in mijlocul statiunii si rade vreo 2-3 pungi de seminte, dupa aceea serveste o ciorbita de vacuta si o ceafa cu cartofi prajiti si dupa aceea inca 3-4 ore pana la el acasa. Dar. el a fost la munte. Cat de multi iubesc Romania...
    • Like 1
  • Oare este imposibil să se înființeze un registru electronic pentru acest tip de turiști, registru la care să aibă acces toate organizatiile de turism care fac rezervari dar si hotelurile, pensiunile, etc? Și evident, acești turiști să nu mai fie primiți deloc, sau doar contra unei garantii substanțiale?
    • Like 1
    • @ Costin Țancu
      De cind s-a "inventat" CNP-ul este usor sa infiintezi un astfel de regigistru electronic, si mai ales este de dorit !!
      • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult