Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Medicul Flavia Groșan, înainte de audierea la Colegiul Medicilor: „Mie nu mi-a fost frică de COVID. Am schema mea de 10 ani, am adaptat-o acum, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei”

Flavia Grosan

Foto: antena3.ro

Medicul orădean Flavia Groşan, care a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după o schemă proprie de tratament, „o bijuterie”, va fi audiată luni la Colegiul Medicilor Bihor, scrie News.ro. Dr Groșan, care are propriul cabinet, susţine că fost reclamată pentru malpraxis de către o colegă de breaslă. 

Boala provocată de SARS-CoV-2 „este o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic”, crede medicul Flavia Groșan, care adaugă că a vindecat mii de pacienți infectați cu coronavirus.

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine. Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu. În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei”, a spus dr Flavia Groşan, la Antena 3

„Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei”

„Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie. Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu”, a spus dr. Flavia Groșan la postul de televiziune.

Medicul spune că a fost foarte activă pe Facebook în pandemie și a răspuns celor care o acuză că își face reclamă. „Absolut da! În fond şi la urma urmei sunt într-un cabinet privat, de ce să nu-mi fac eu reclamă? De ce să nu-mi fac eu, mie reclamă? Asta sunt, asta ştiu să fac. Eu am fost foarte zgomotoasă toată pandemia pe Facebook”, a spus medicul, care a adăugat că este copleşită de mesajele de susţinere pe care le-a primit pe rețelele sociale.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Tot 100 lei este si valoarea ca MEDIC a autolaudatei (sau laudaroasei) madam F.Grosan. Intreb, ce atitudine trebuie sa aiba un MEDIC (laudat sau nelaudat) daca observa sau afla ca unele asistente fac semne bolnavilor din spital, sa nu respecte tratamentul stabilit de medicul curant?
  • Like 0
 • Felicitari doamnei doctor Flavia Groșan. Daca dansa are acest tratament care spune ca este bun si salveaza vieti atunci sa il incerce si alti doctori. Tatal meu a murit in spital dupa ce s-au incercat tot felul de medicamente pe el si degeaba. Bafta multa!!!
  • Like 0
 • Nume check icon
  In disperarea actuala ne agatam de orice si mai ales de oricine care pare ca ne da o speranta in aceste vremuri, tinand cont ca in jur exista extrem de multa negativitate si pesimism. Cred ca doamna, cu sau fara intentie, a intrat in acest joc mediatic care nu face bine nimanui, nici macar dansei.
  Totusi, cateva intrebari la rece puse de un profan in ale sistemului medical:
  - daca dansa stie ca are un tratament bun de ce nu l-a facut public mai devreme?
  - daca ar fi vrut sa il faca public, ar fi avut vreo sansa ca acest tratament sa ajunga la un factor decizional pentru evaluare?
  - sunt intr-adevar tratamentele actuale prea agresive pentru organism, cum pe la colturi spun si alti medici?
  - daca intr-adevar se adevereste ca tratamentul dansei functioneaza sau ajuta, cel putin in anumite cazuri, se poate lua in considerare?
  Toti ne-am baricadat pe extreme. Si orice zice celalalat este o erezie si trebuie desfiintat, impuscat si neaparat reputatia distrusa.
  Din cate tin eu minte in acest tratament am trecut de la ciorba calda la medicamente de HIV cu multe alte medicamente intre. Acum ceva timp a venit vorba este acel medicament de uz veterinar. Aceeasi extrema de ambele parti, dar unele tari il testeaza?! De ce nu poate fi asa ceva si in acest caz? Sau dupa ce se subiectul nu mai aduce audienta pentru media poate ne uitam peste el?
  • Like 1
 • Filbert check icon
  Mi se pare ca doamna are nevoie urgenta de medicamente usoare, dragute, frumos colorate...Cit despre pacientii astia de care e atit de indragostita, i-a cerut cineva de la colegiul ala niste fise de caz, documente de urmarire a evolutiei pacientilor, chestii d-astea? Sau vindecarea in grupuri pe facebook e perfect legala?
  • Like 2


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult

Copii talentați

„Am descoperit un număr foarte mare de copii extraordinar de talentați, performanți, competitivi - și mulți dintre ei nedescoperiți până acum. Pentru că mai ales cei din zona rurală sau din urbanul mic au șanse slabe să participe la olimpiadele tradiționale, creion-hârtie - însă au putut participa fără opreliști la olimpiada digitală”, explică Dragoș Iliescu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Învingător

„Am fost un caz mai complicat. Ce pot eu să afirm este ca domnul profesor doctor a fost dirijorul unei orchestre, după mine impresionante, pentru ca eu am accesat aproape toate disciplinele spitalului în afecțiunea pe care am avut-o eu”, se destăinuie Marin Florin.

Citește mai mult