Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Monica Anisie: Bacalaureatul și Evaluarea Națională ar putea avea loc în iulie. Materia din semestrul al doilea nu va fi dată la examen

bacalaureat 2019

Foto: Inquam Photos

Ministrul Educației, Monica Anisie, a spus, marți. că școlile vor continua să rămână închise pe perioada stării de urgență, iar elevii și profesorii se vor putea întoarce la școală doar când vor fi în siguranță. 

Potrivit acesteia,  Bacalaureatul și Evaluarea Națională ar putea fi date în iulie, iar subiectele de examen nu vor include mataria din semestrul al II-lea.

Monica Anisie a mai declarat că mediile pe acest semestru vor putea fi încheiate cu două note sau, după caz, cu două note și nota din teză. 

Subiectele de la teză nu vor putea include elemente din materia ce ar fi trebuit predată după data de 11 martie, când au fost suspendate cursurile.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Şi materia din semestrul al doilea, la clasele a XII-a, când se va recupera?
    În anul I de facultate?
    • Like 1
  • S-ar putea amana bacul pentru decembrie, de exemplu. Pare pripit sa se forteze organizarea bacului in vara asta.
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult