Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Vă mulțumim că ne-ați urmărit live la 6 ani de Republica

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nu pot sa nu observ discrepantele aberante hilare ale societatii romanesti : Domnilor in Bacau spre exemplu "antropodele" ( hmm oamenii ) se urineaza in boscheti literlamente pentru asi recunoste drumul de intoarcere de la bodega si dv. miruiti si peritati niste creaturi speciale si sclerozate impreuna cu odraslele lor handicapate tocmai ABERANT sub semnul CIVILIZATIEI si al EVOLUTIEI romanesti ? sa nu le deranjati din pieptanat ? Aplicati proiecte si start-upuri vise si "cum ar putea fi" sau sa dezvoltam si sa intreprindem DAR uitati de un lucru singular...MOFTANGIUL de balconar roman ( masculin feminin ) daca treci cu investitia pe sub rufele lui din balcon te face si te umileste de nu te vezi SI TE SI FURA si DA sunt o majoritate in Romania protejati si analfabeti. Dv. cu acesti indivizi spre exemplu i-ati pune sa lucreze la NASA cu rachete ?. sau mai autohton la instalatiile computerizate ori de preventie ale unui spital modern ?.culmea in numele progresului ?. Nu pot schimba nimic DAR sub acest aspect al observarii si probabil al unui cunoscator de normalitate cotidiana metropolitana occidentala nu puteti cumva sa le scurtati suferinta ?.pentru ca sunt si CONTAGIOSI ( sarcasm ironic ) O zi buna !
  • Like 0
 • Ce au in comun cei care construiesc un spital, cine reinventeaza fotbalul si cine "realizeaza" ca exista bancheri reptilieni in canale; este sentimentul de revelatie, de reusita fantastica.
  • Like 0
 • Ar trebui sa faceti o televiziune.
  • Like 2
 • Buna ziua tuturor ! Sunteti o mare bucurie pentru mine, vizitez de cateva ori pe zi aceasta pagina, multumesc pentru ca sunteti !
  • Like 0


Îți recomandăm