Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

O tânără din Australia a scăpat în acest an din trei atentate teroriste

O tânără din Australia a scăpat în acest an din trei atentate teroriste. Julia Monaco, din Melbourne, aflată în vacanță cu prietenii în Barcelona, a povestit pentru Daily Mail că joi se afla la cumpărături chiar în apropiere de locul unde a avut atentatul terorist

Tânăra în vârstă de 26 de ani (foto) a relatat că în iunie, în momentul atentatului de pe London Bridge, când teroriștii islamiști au intrat cu mașina în mulțime, ea se afla în metrou, în vecinătate. Câteva zile mai târziu vizita Catedrala Notre Dame din Paris, când un polițist a fost înjunghiat lângă faimosul monument.

„Nu simt că vreau să mă duc acasă. Simt că vreau să rămân aici și nu îi voi lăsa pe ei - oricine ar fi  - să câștige”, a spus Julia Monaco.

O furgonetă a intrat joi în plin în oamenii aflați într-o zonă turistică din Barcelona, pe unul dintre cele mai populare bulevarde - Las Ramblas. Cel mai recent bilanț făcut public de poliție arată că în urma atacului terorist 14 persoane au murit, iar peste 100 sunt rănite. Printre răniți se numără și trei cetățeni români.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult