Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Pagina de Media Insight: Cum va arăta Pay With Blood la UNTOLD 2016

UNTOLD

photo icon Untold images Sursa: untoldfestival.com

Campania Pay With Blood va avea un nou concept în acest an, a declarat Adrian Chereji, Head of Marketing și Communication UNTOLD Festival, la prima ediție a secțiunii Paginademedia Insight. “Vom lansa un concept care o să ne ajute să-i facem pe oameni să meargă de 4-5 ori să doneze pe an. E o platformă pe care o vom face împreună cu sieudonez.ro și care va fi unică în România”, spune Adrian Chereji, care dezvăluie că festivalul ar putea fi declarat sold-out în prima jumătate a lunii iunie, pentru că la vânzare mai sunt disponibile mai puțin de 10.000 de abonamente.

“Pe noi ne interesează ca oamenii să fie integrați într-o evidență comună, iar dacă o dată au fost dispuși să doneze, sigur, având un motiv foarte bun- bilete la festival- să încercăm să-i mobilizăm cu premii mai puțin atractive decât biletele, în primul rând prin conștiința pe care încercăm să le-o prelucrăm, să îi mobilizăm să mai facă acest lucru de-a lungul anului”, spune Adrian Chereji pentru Paginademedia.ro. Conceptul creativ al festivalului UNTOLD 2016, în clipul de mai jos.

UNTOLD în cifre:

Adrian Chereji: “Există o echipă de management, care crește în fiecare lună a anului până în momentul în care ne apropiem de festival. Există un corp format din aproximativ 20 de persoane, iar până în apropierea evenimentului, core-ul de management ajunge pana la 200 de persoane. Separat de echipa de management, sunt implicati în organizare, producție, cazări, tot ceea ce înseamnî festival în sine, aproximativ 5.000 de oameni, plus 1.000 de voluntari. E o producție foarte mare, doar în zona de bevereage și food sunt 300 de oameni pentru vanzare“

Bugetele UNTOLD:

Adrian Chereji: “Anul acesta festivalul va avea un buget de 6 milioane de euro, mai mare decât anul trecut, pentru că în 2015 am avut 5 mil de euro. Vânzarea de abonamente și bilete reprezintă sursa principală de venit- aproximativ jumătate din buget. Anul acesta sunt aproximativ 30 de sponsori, am crescut numarul lor, dar mai mult decât atât, am crescut și legătura dintre sponsori și festival. Procentul care merge către artiști este unul considerabil, ei sunt conștienți că pe spatele lor se creează această poveste“.

Mai multe despre sponsori, bilete, tarifele artiștilor care vin la cel mai premiat festival din Europa, aflați în prima ediție Paginademedia Insight, accesând acest link.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Andreas Samuelsson

Andreas Samuelsson a plecat din Suedia la puțin timp după terminarea liceului, într-o țară despre care nu știa absolut nimic, probabil nici să o identifice pe hartă, dar în care s-a regăsit și în care a luat contact cu realitatea imediată și foarte concretă.

Citește mai mult

Cristina Țopescu

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei... Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ciprian Aber

În urmă cu trei ani, Ciprian Aber se afla la o partidă de pescuit cu un prieten de-al său, apicultor, care îi tot povestea despre creșterea albinelor. Și-a dat seama că îi făcea plăcere discuția, iar curiozitatea îl tot îmboldea să pună întrebări. La un moment dat, prietenul său i-a spus: „Auzi, nu vrei să îți fac eu cadou doi stupi de albine? Îi duci la tine la țară și ai grijă de ei...” (Foto: Arhivă personală)

Citește mai mult

companie - IMM - Foto Guliver/Getty Images

În bugetul pe anul 2020, guvernul Orban trebuie să susțină antreprenoriatul românesc mai mult decât au făcut-o guvernele PSD, solicită Asociația Consultanților pentru Programe Antreprenoriale. Foto Guliver/Getty Images

Citește mai mult