Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Pagina de Media Insight: Cum va arăta Pay With Blood la UNTOLD 2016

UNTOLD

photo icon Untold images Sursa: untoldfestival.com

Campania Pay With Blood va avea un nou concept în acest an, a declarat Adrian Chereji, Head of Marketing și Communication UNTOLD Festival, la prima ediție a secțiunii Paginademedia Insight. “Vom lansa un concept care o să ne ajute să-i facem pe oameni să meargă de 4-5 ori să doneze pe an. E o platformă pe care o vom face împreună cu sieudonez.ro și care va fi unică în România”, spune Adrian Chereji, care dezvăluie că festivalul ar putea fi declarat sold-out în prima jumătate a lunii iunie, pentru că la vânzare mai sunt disponibile mai puțin de 10.000 de abonamente.

“Pe noi ne interesează ca oamenii să fie integrați într-o evidență comună, iar dacă o dată au fost dispuși să doneze, sigur, având un motiv foarte bun- bilete la festival- să încercăm să-i mobilizăm cu premii mai puțin atractive decât biletele, în primul rând prin conștiința pe care încercăm să le-o prelucrăm, să îi mobilizăm să mai facă acest lucru de-a lungul anului”, spune Adrian Chereji pentru Paginademedia.ro. Conceptul creativ al festivalului UNTOLD 2016, în clipul de mai jos.

UNTOLD în cifre:

Adrian Chereji: “Există o echipă de management, care crește în fiecare lună a anului până în momentul în care ne apropiem de festival. Există un corp format din aproximativ 20 de persoane, iar până în apropierea evenimentului, core-ul de management ajunge pana la 200 de persoane. Separat de echipa de management, sunt implicati în organizare, producție, cazări, tot ceea ce înseamnî festival în sine, aproximativ 5.000 de oameni, plus 1.000 de voluntari. E o producție foarte mare, doar în zona de bevereage și food sunt 300 de oameni pentru vanzare“

Bugetele UNTOLD:

Adrian Chereji: “Anul acesta festivalul va avea un buget de 6 milioane de euro, mai mare decât anul trecut, pentru că în 2015 am avut 5 mil de euro. Vânzarea de abonamente și bilete reprezintă sursa principală de venit- aproximativ jumătate din buget. Anul acesta sunt aproximativ 30 de sponsori, am crescut numarul lor, dar mai mult decât atât, am crescut și legătura dintre sponsori și festival. Procentul care merge către artiști este unul considerabil, ei sunt conștienți că pe spatele lor se creează această poveste“.

Mai multe despre sponsori, bilete, tarifele artiștilor care vin la cel mai premiat festival din Europa, aflați în prima ediție Paginademedia Insight, accesând acest link.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult