Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Pagina de Media Insight: Cum va arăta Pay With Blood la UNTOLD 2016

UNTOLD

photo icon Untold images Sursa: untoldfestival.com

Campania Pay With Blood va avea un nou concept în acest an, a declarat Adrian Chereji, Head of Marketing și Communication UNTOLD Festival, la prima ediție a secțiunii Paginademedia Insight. “Vom lansa un concept care o să ne ajute să-i facem pe oameni să meargă de 4-5 ori să doneze pe an. E o platformă pe care o vom face împreună cu sieudonez.ro și care va fi unică în România”, spune Adrian Chereji, care dezvăluie că festivalul ar putea fi declarat sold-out în prima jumătate a lunii iunie, pentru că la vânzare mai sunt disponibile mai puțin de 10.000 de abonamente.

“Pe noi ne interesează ca oamenii să fie integrați într-o evidență comună, iar dacă o dată au fost dispuși să doneze, sigur, având un motiv foarte bun- bilete la festival- să încercăm să-i mobilizăm cu premii mai puțin atractive decât biletele, în primul rând prin conștiința pe care încercăm să le-o prelucrăm, să îi mobilizăm să mai facă acest lucru de-a lungul anului”, spune Adrian Chereji pentru Paginademedia.ro. Conceptul creativ al festivalului UNTOLD 2016, în clipul de mai jos.

UNTOLD în cifre:

Adrian Chereji: “Există o echipă de management, care crește în fiecare lună a anului până în momentul în care ne apropiem de festival. Există un corp format din aproximativ 20 de persoane, iar până în apropierea evenimentului, core-ul de management ajunge pana la 200 de persoane. Separat de echipa de management, sunt implicati în organizare, producție, cazări, tot ceea ce înseamnî festival în sine, aproximativ 5.000 de oameni, plus 1.000 de voluntari. E o producție foarte mare, doar în zona de bevereage și food sunt 300 de oameni pentru vanzare“

Bugetele UNTOLD:

Adrian Chereji: “Anul acesta festivalul va avea un buget de 6 milioane de euro, mai mare decât anul trecut, pentru că în 2015 am avut 5 mil de euro. Vânzarea de abonamente și bilete reprezintă sursa principală de venit- aproximativ jumătate din buget. Anul acesta sunt aproximativ 30 de sponsori, am crescut numarul lor, dar mai mult decât atât, am crescut și legătura dintre sponsori și festival. Procentul care merge către artiști este unul considerabil, ei sunt conștienți că pe spatele lor se creează această poveste“.

Mai multe despre sponsori, bilete, tarifele artiștilor care vin la cel mai premiat festival din Europa, aflați în prima ediție Paginademedia Insight, accesând acest link.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult

Oradea centru

„Trebuie să existe o abordare integrată pentru că altfel, cu sisteme, cu programe diferite, cu lucruri făcute nișat, nu ai cum să faci o integrare la nivel național. Toate sistemele folosite de autoritățile din România trebuie să fie compatibile, pentru că altfel nu poți să faci mai mult decât s-a făcut până acum”, crede Ilie Bolojan. (Foto: Silviu Filip/ Inquam Photos)

Citește mai mult