Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Prima reacție: Ce spune premierul demis Cîțu despre premierul desemnat Cioloș

Florin Citu - Dan Barna - Dacian Cioloș - Kelemen Hunor

(În imagine: Semnarea acordului de guvernare PNL, USR-PLUS și UDMR, la Palatul Parlamentului din București, 21 decembrie 2020. // Foto: Inquam Photos / George Călin)

Florin Cîțu spune că a „luat act” de desemnarea făcută de președintele Klaus Iohannis și adaugă că, de astăzi, responsabilitatea lui Dacian Cioloș, ca premier desemnat, este una imensă. 

„Are acum posibilitatea să negocieze cu partidele care au susținut moțiunea de cenzură (PSD și AUR), pentru a forma majoritatea necesară învestirii unui guvern stabil.

PNL va discuta cu domnul Cioloș, după ce acesta va găsi soluția unei majorități împreună cu aliații săi de la moțiunea de cenzură, PSD și AUR.

Mâine PNL va discuta situația politică la zi într-o ședință BPN”, a anunțat pe Facebook Florin Cîțu.

Aflați și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cristian check icon
  Baietelul asta de la penele sufera de sindromul castrarii.
  • Like 0
 • Am prevăzut desemnarea lui Cioloș încă de la alegerea lui drept cîrmaci șef al hardughiei useriste.
  Și eu l-aș fi avut în vedere în primul rînd pe el, în al doilea rînd pe Rafila și în al treilea rînd pe neisprăvitul ăla nebulos pe care îl tot exhibă AURolaciii cînd sunt în vizorul camerelor de luat vederi.
  Fiindcă lumea trebuie să se lămurească concret, pe pielea ei, cine sunt „premierizații” și ce vrea ei.

  Altfel o să-i tot vînture „gogoșeriile” de partid și de stat.... aiurea în parlament, pe la nasurile noastre, ca pe sfintele moaște aducătoare de covrigi în coada cîinilor.

  Mai rămîne să se mai întîmple niște lucruri destul de probabile pentru ca previziunea mea să se împlinească. Nu spun care, dar sunt printre cele rostogolite prin media de diverși chibiți.
  • Like 0
 • Toate bazaconiile astea din ultima vreme , inclusiv numirea lui Ciolos premier, sunt rezultatul imbecilitatii cronice ale lui Citu si a unor tutari din jurul lui care suna la fel ca niste butoaie goale. Pai daca papagalul de Rares Bogdan a ajuns sa faca politica PNL ,s-ar putea ca PSD nici sa nu sune prea rau . I-ati facut pe alde Dancu sau Rafila sa arate ca niste personaje onorabile. Ati facut partidul asta praf. Eu votant PNL si PDL in ultimii 20 de ani , daca ar fi sa aleg intre PSD si PNL cu echipa si discursul de azi , as sta acasa. Asta in conditiile in care m-am carat din tara din cauza banditilor din PSD.
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult