Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Primarul Daniel Florea a distribuit în școlile din sectorul 5 orare personalizate cu caricatura lui: „Să te uiți în calendar/ C-ai șanse s-ajungi primar"

Orar Daniel Florea

La începutul anului școlar, elevii din sectorul 5 au primit orare personalizate cu caricatura primarului Daniel Florea și mesajul „Să te uiți în calendar/C-ai șanse s-ajungi primar".

Filiala sector 5 a PLUS a postat pe pagina de Facebook orarul primit de copii și l-a acuzat pe Daniel Florea că își face campanie electorală în școli. „Ceaușescu ne obliga să avem câte un portret cu el în fiecare clasă. Daniel Florea a dus cultul personalității pe noi culmi. Fiecare copil trebuie sa aibă o poza cu conducătorul mult iubit al sectorului nostru. Mai mult, trebuie sa învățăm poezii despre Primarul 0: “Dragul meu copil școlar/ De urmezi acest orar/ Să te uiți în calendar/ C-ai șanse s-ajungi primar” PLUS va sesiza organele abilitate pentru a face cercetări cu privire la această faptă scandaloasă. Este ilegal să îndoctrinezi politic copiii”, a transmis PLUS sector 5 pe Facebook.

Primarul Daniel Florea a anunțase anterior că toți cei 33.000 de elevi din sector vor primi în prima zi de școală rechizite noi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cri check icon
  Primarul Daniel Florea a dovedit pana acum o totala incompetentza, cel putin daca privim la mizeria stradala si la maldarele de gunoaie existente in sectorul 5.
  Pe de alta parte, dl. Florea isi compenseaza incapacitatea de primar prin nenumaratele pomeni date poporului din sectorul 5 si prin atitudiena aroganta si agresiva fatza de presa care ii pune intrebari incomode.
  Intocmai sa si in cazul d-nei Firea ( primarul general ), dl Florea constituie o dovada concludenta a faptului ca ne trebuie neaparat o lege care sa-i oblige pe amatorii de functii decizionale in administratie sa fie absolventii unei scoli / facultati de administratie publica si sa aibe un stagiu de macar 6 luni in administratie.
  In lipsa unei astfel de legi, functiile cheie din administratia locala si centrala vor fi in continuare populate de numerosi Florea sau Firea.

  • Like 0
 • Nu stiu ce fumeaza dom' primar, si nici nu cred ca vreau sa aflu. Wtf.
  • Like 0
 • AlexisZ check icon
  Campania electorala pe toate canalele si spalarea de creier la toate varstele a demarat in tromba !
  • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult