Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Primarul Daniel Florea a distribuit în școlile din sectorul 5 orare personalizate cu caricatura lui: „Să te uiți în calendar/ C-ai șanse s-ajungi primar"

Orar Daniel Florea

La începutul anului școlar, elevii din sectorul 5 au primit orare personalizate cu caricatura primarului Daniel Florea și mesajul „Să te uiți în calendar/C-ai șanse s-ajungi primar".

Filiala sector 5 a PLUS a postat pe pagina de Facebook orarul primit de copii și l-a acuzat pe Daniel Florea că își face campanie electorală în școli. „Ceaușescu ne obliga să avem câte un portret cu el în fiecare clasă. Daniel Florea a dus cultul personalității pe noi culmi. Fiecare copil trebuie sa aibă o poza cu conducătorul mult iubit al sectorului nostru. Mai mult, trebuie sa învățăm poezii despre Primarul 0: “Dragul meu copil școlar/ De urmezi acest orar/ Să te uiți în calendar/ C-ai șanse s-ajungi primar” PLUS va sesiza organele abilitate pentru a face cercetări cu privire la această faptă scandaloasă. Este ilegal să îndoctrinezi politic copiii”, a transmis PLUS sector 5 pe Facebook.

Primarul Daniel Florea a anunțase anterior că toți cei 33.000 de elevi din sector vor primi în prima zi de școală rechizite noi.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cri check icon
  Primarul Daniel Florea a dovedit pana acum o totala incompetentza, cel putin daca privim la mizeria stradala si la maldarele de gunoaie existente in sectorul 5.
  Pe de alta parte, dl. Florea isi compenseaza incapacitatea de primar prin nenumaratele pomeni date poporului din sectorul 5 si prin atitudiena aroganta si agresiva fatza de presa care ii pune intrebari incomode.
  Intocmai sa si in cazul d-nei Firea ( primarul general ), dl Florea constituie o dovada concludenta a faptului ca ne trebuie neaparat o lege care sa-i oblige pe amatorii de functii decizionale in administratie sa fie absolventii unei scoli / facultati de administratie publica si sa aibe un stagiu de macar 6 luni in administratie.
  In lipsa unei astfel de legi, functiile cheie din administratia locala si centrala vor fi in continuare populate de numerosi Florea sau Firea.

  • Like 0
 • Nu stiu ce fumeaza dom' primar, si nici nu cred ca vreau sa aflu. Wtf.
  • Like 0
 • AlexisZ check icon
  Campania electorala pe toate canalele si spalarea de creier la toate varstele a demarat in tromba !
  • Like 0


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult