Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Trolling electoral: Ce apare dacă tastezi sloganul electoral al PSD

PSD la BEC

Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos

PNL a cumpărat domeniul online romaniameritamaimult.ro, inspirat de sloganul folosit de PSD în campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Oricine intră pe site-ul menționat poate citi mesajul:

„Error 20-20

PSD not working

You will be redirected in 7 seconds to the best solution to fix this issue

Please be advised that this government had no control over smart people found in this country”.

După șapte secunde vizitatorul este direcționat automat către site-ul PNL.

Citiți și:

PNL - Romania merita mai mult - error 20-20
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • https://romanialucruluibinefacut.ro
  https://imgur.com/gallery/SMGffdE
  https://www.facebook.com/psdbiroupresa/
  • Like 0
 • Valentin check icon
  Sloganul e înregistrat cumva la OSIM?
  • Like 0


Îți recomandăm

Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult