Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Un act de terorism

Răzvan Cuc, conferință

Foto: Inquam Photos

Această Mezei nu e o eroină a dreptății. Nici măcar avertizor public nu e. Dacă Cuc nu comitea „aroganța” cretină de a o da afară, femeia „din sistem” tăcea chitic. Pe fața ei se citește clar că nu voia această situație, e speriată, o face doar ca să se apere.

Ceea ce, pentru subsemnatul a fost cel mai puternic argument că Cuc chiar i-a cerut să oprească avioane la sol. Dar acum sunt și altele, care îl strâng cu ușa pe individ. Recunoaște că i-a cerut lui Mezei lista parlamentarilor care își rezervaseră bilete, s-a întâlnit cu directoarea TAROM noaptea, pe stradă, în fața casei ei. Cuc pretinde că Mezei i-a solicitat întâlnirea, că are să-i comunice lucruri importante – aberant, nu vine ministrul, noaptea, pe stradă, la subordonata sa, de față fiind și fratele acesteia, pentru niciun motiv. În cel mai rău caz o cheamă la birou să spună ce are de spus. Sau, vorbesc la telefon. Care era problema, dacă ar fi fost vorba de chestiuni legale de serviciu? 

Îți recomandăm

Relevantă este şi inconştienţa Mădălinei Mezei. Ea relatează că, pentru a refuza ordinul lui Cuc, a adus ca argument faptul că piloții n-o vor asculta. Nu realizează că, până la independența piloților, este vorba de sabotarea economiei naționale, atentat la siguranța națională și, în ultimă instanță, un act de terorism: deturnare de avion.

Adică, ani grei de pușcărie.

Fiecare oră petrecută de sinistrul Cuc la Transporturi înseamnă pentru madam Dăncilă să fie demisă la pătrat de opinia publică.

Context:

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • A ceasta tara guvernata de Intelopi unde pnu exista lege doar pentru votanti Ori ce papusar pus de un alt papusar da doar ordin iar papusile evecuta As fii curios ce va face justitia din aceasta tara
  • Like 0
 • 44 de comentarii indexate, dar niciunul „scuipat” din baza de date. :))
  • Like 0
 • Se demonstrează, cu brio, că miniștrii, întreg guvernul în frunte cu dancila este alcătuit din dobitoci slugărnici care își permit orice abatere de la legi în baza "pentru că pot", cum a declarat, obraznic, unul dintre retardații psd stefănescu, acea dejecție peremista pripășită la partidul celor mai obraznici hoți.
  • Like 1
 • desigur e un act de terorism, oprirea avioanelor la sol - după cum, totodată asta n-ar fi fost un argument de refuz pt Cuc ... raționamentul ține foarte mult și de cel căruia i te adresezi, pt a fi convingător - nu?!
  • Like 1
 • Poate are dreptate si dl CTP, poate si dl ministru si dna directoare de la Tarom, dar oricum mai sunt si alte companii aeriene care opereaza in Romania si poate unele si pe rute interne, pe care dl ministru nu putea sa le opreasca.
  Poate dl ministru sa gandit la siguranta zborurilor , ca poate fiind ceata siguranta calatorilor si a aeronavelor e prioritara.
  Si pe urma ce cautau domnii parlamentari in teritoriu cand ei trebuiau sa fie la lucru , adica in parlament ? Dude ?! Sau ii durea in c.. de Romania, romani, dna Dancila si motiunea de cenzura.
  • Like 0
  • @ Ovidiu Gura
   Nu sunt vinovați Cuc și cu tanti aia. Nu. Avioanele sunt vinovate. Cum își permit aia sa zboare cu Tarom. Ce cautau parlamentarii în teritoriu. Ca dacă nu erau în teritoriu nu se mai întâmplă nimic
   "Poate o fi făcut copilul ceva". Comentariu care nu are nici un fel de legătură cu articolul. Cristian Tudor Popescu are dreptate în ce spune. Numai ca tu nu comentezi ce spune articolul.
   • Like 3
 • Buna seara!
  Si cand calatoreau cu trenul la vagonul de dormit, aveau locurile rezervate-vagonul de dormit nr.. loculrile nr...,conducerea suprema se interesa de: cine este de serviciu la vagonul de dormit, cine este sef de tura, vagoanele sa fie pregatite in special, curatenie, spreiuri, parfurmuri, sa nu fie deranjati de controlorii curiosi; cine este seful de tren, conductorul de tren. Trenurile erau urmarite sa circule regulkat, adica conform graficului de circulatie. Asa ca dna Mezei blufeaza, tot timpul trebuia stiuta lista pasagerilor in avionul in care calatoreau parlamentarii. IN aceste cazuri intra pe fir si antiteroristii..
  • Like 0
 • Ba, da' slabi sunt ăștia de la PSD. Pai trăgeai nene cu AG-ul in avion în timp ce decola și apoi le tineai pe toate la sol. Ba, voi n-ați învățat nimic din cazul Colectiv?
  • Like 0
 • Ca la noi la nimeni: Basescu isi stabilea intalniri noaptea prin parcari cu Vantu, proaspatul adjunce NATO se ducea la 12 noaptea acasa la acelasi Vantu la ordinul acestuia,Valcov lua sacose cu bani prin biserici si cimitire, acum d-na Mezei il cheama la intalniri nocturne pe ministrul transportului care se conformeaza .De ce fac acesti demnitari asa ceva? Simplu, ptr. ca in toate aceste intalniri se petrec lucruri necurate,imorale si ilegale.Ramane de vazut in ce masura DNA-ul va reusi sa faca ceva ptr. ca de la o vreme a fost pus cu ,,botul pe labe,,de duetul,, Dragnea-Tariceanu cu sprijinul nemijlocit al Antenei 3 si a altor oameni de ,, bine,, care au stiut sa fructifice la maxim uscaturile tip ,,Portocala,,aruncand a anatema asupra luptei impotriva coruptiei.E foarte greu sa te lupti cu miliardele de euro fraudate si cu o societate derutata si inca osificata in educatia comunista.
  • Like 2
  • @ Mihai Romanciuc
   Pai de aia au vrut sa rescrie legislatia ca sa nu se mai chinuie atata cu parcari, cimitire, sa fie totul normal, la vedere in ochii lumii care aplauda si ai premiaza cu medalii.
   • Like 0
 • Opinia publică pe care se „bazează” madam Veo, nu zboară cu avionul.
  Ci cu BORtavionul.
  • Like 1
 • Ce se întâmplă când instituțiile abilitate nu iau act de fărădelegile comise, expuse public și aprobate de putere. Nimic, și vine lehamitea de Romanica... Sunt instituții care ar fi trebuit să reacționeze prompt, pana la arestare și cercetare dar asta e... Romanica suportă, prostii tac, ursul trece agale pe uliță.
  • Like 4


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult