Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Video: Zeci de oameni aflați la plajă la Eforie Nord au făcut un lanț uman pentru a salva de la înec două surori

eforie nord

(Foto: captura video)

Turiştii de pe plaja din Eforie Nord au făcut miercuri un lanţ uman într-un gest de solidaritate pentru a salva două surori care riscau să se înece, potrivit Digi24. Fetele se jucau în apă când au fost trase spre largul mării de curenţii extrem de puternici. Scena a fost filmată și a devenit virală pe internet.

Un martor a povestit cum s-a întâmplat totul: „De la 7 metri de mal a fost luată de curent. Sora ei a mers dupa ea...noroc cu un domn care era mai în larg și le-a prins. El le-a ținut până au venit salvamarii și niște oameni cu inima mare, care au sărit primii”.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Andreas Andreas check icon
    Mi se pare inconstienta in masa. Oameni iresponsabili, desi au fost avertismente sa nu treaca de o anumita zona. Valurile puternice nu salveaza pe nimeni de la inec, chiar daca se tin unii de mana cu altii.
    • Like 0
  • Gravity check icon
    Impresionant, îmi aduce aminte de filmul Whale Rider...
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult