Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Virgil Ianțu, din culisele „Vrei să fii milionar”: „Am avut un concurent, domnul Lică, 60 de ani, a câștigat 8 ediții. Fabulos! Cu lacrimi în ochi mi-a spus: E prima oară când sunt băgat în seamă pentru lucrurile pe care le știu”

Virgil Ianțu „Vrei să fii milionar”

(Foto Facebook/Virgil Iantu)

În timpul emisiunii „Vrei să fii milionar”, prezentatorului Virgil Ianțu i s-a întâmplat să întâlnească oameni extraordinari, însă niciunul nu l-a impresionat mai tare decât „domnul Lică”. Despre acesta și despre „milionarii” discreți ai României, acei oameni a căror valoare rezidă în ceea ce știu, a vorbit Virgil Ianțu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. Emisiunea se difuzează sâmbăta aceasta, de la 13.30.

Oamenii de o valoare incontestabilă prin ceea ce au învățat au o mare doză de bun simț, nu fac pasul în față și sunt ușor de ascuns, în timp ce din anii '90 încoace mediocritatea a făcut un pas în față, cu asta s-a ocupat clasa politică, este convins prezentatorul TV Virgil Ianțu, invitatul lui Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Prezentatorul TV a dat exemplul unui concurent care a câștigat mai multe ediții ale concursului „Vrei să fii miliardar”, care i-a spus la un moment dat, cu lacrimi în ochi, că era pentru prima dată când era băgat în seamă pentru lucrurile pe care le știe.

„Am avut un concurent, se numea Lică, un domn de 60 și ceva de ani, simplu, om obișnuit, a câștigat opt ediții. Fabulos. De o măsură și un bun simț rarisim. Cu lacrimi în ochi, la un moment dat (...) îi zic că îl simt foarte emoționat, cu lacrimi în ochi: «E pentru prima oară când sunt băgat și eu în seamă pentru ceea ce reprezint, pentru lucrurile pe care le știu.» 

Asta se întâmplă azi, cei care au o valoare, oameni de o valoare incontestabilă prin ceea ce au învățat au și o mare doză de bun simț, nu fac pasul în față și sunt ușor de ascuns. Lucru pe care cred că l-ați simtit și voi. Din '90 încoace cam cu asta s-a ocupat clasa politică, mediocritatea a făcut un pas în față, tot ce era frumos și tinea de bunul simț era ascuns și asta se întâmplă și azi”, a spus Virgil Ianțu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Sunt curios sa aflu daca si Virgil Iantu s-a gandit sa plece din tara,sa prezinte varianta din Venezuela a emisiunii "Vrei sa fi milionar".Reformulez,in Venezuela emisiunea se numeste "Vrei sa fi miliardar".Un prezentator-moderator este bun daca vorbeste putin si Iantu este bun,din ce in ce mai bun.
    • Like 0


Îți recomandăm

Nomad digital

Marius are 24 de ani și înainte de pandemie s-a angajat pentru prima dată cu normă întreagă. Sau full-time, cum spun colegii. Multinaționala care l-a recrutat i-a oferit un contract pe perioadă nedeterminată, dar, spre mirarea părinților, a refuzat. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult