Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Virgil Ianțu, din culisele „Vrei să fii milionar”: „Am avut un concurent, domnul Lică, 60 de ani, a câștigat 8 ediții. Fabulos! Cu lacrimi în ochi mi-a spus: E prima oară când sunt băgat în seamă pentru lucrurile pe care le știu”

Virgil Ianțu „Vrei să fii milionar”

(Foto Facebook/Virgil Iantu)

În timpul emisiunii „Vrei să fii milionar”, prezentatorului Virgil Ianțu i s-a întâmplat să întâlnească oameni extraordinari, însă niciunul nu l-a impresionat mai tare decât „domnul Lică”. Despre acesta și despre „milionarii” discreți ai României, acei oameni a căror valoare rezidă în ceea ce știu, a vorbit Virgil Ianțu în emisiunea „În fața ta” de la Digi24. Emisiunea se difuzează sâmbăta aceasta, de la 13.30.

Oamenii de o valoare incontestabilă prin ceea ce au învățat au o mare doză de bun simț, nu fac pasul în față și sunt ușor de ascuns, în timp ce din anii '90 încoace mediocritatea a făcut un pas în față, cu asta s-a ocupat clasa politică, este convins prezentatorul TV Virgil Ianțu, invitatul lui Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

Prezentatorul TV a dat exemplul unui concurent care a câștigat mai multe ediții ale concursului „Vrei să fii miliardar”, care i-a spus la un moment dat, cu lacrimi în ochi, că era pentru prima dată când era băgat în seamă pentru lucrurile pe care le știe.

„Am avut un concurent, se numea Lică, un domn de 60 și ceva de ani, simplu, om obișnuit, a câștigat opt ediții. Fabulos. De o măsură și un bun simț rarisim. Cu lacrimi în ochi, la un moment dat (...) îi zic că îl simt foarte emoționat, cu lacrimi în ochi: «E pentru prima oară când sunt băgat și eu în seamă pentru ceea ce reprezint, pentru lucrurile pe care le știu.» 

Asta se întâmplă azi, cei care au o valoare, oameni de o valoare incontestabilă prin ceea ce au învățat au și o mare doză de bun simț, nu fac pasul în față și sunt ușor de ascuns. Lucru pe care cred că l-ați simtit și voi. Din '90 încoace cam cu asta s-a ocupat clasa politică, mediocritatea a făcut un pas în față, tot ce era frumos și tinea de bunul simț era ascuns și asta se întâmplă și azi”, a spus Virgil Ianțu.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Sunt curios sa aflu daca si Virgil Iantu s-a gandit sa plece din tara,sa prezinte varianta din Venezuela a emisiunii "Vrei sa fi milionar".Reformulez,in Venezuela emisiunea se numeste "Vrei sa fi miliardar".Un prezentator-moderator este bun daca vorbeste putin si Iantu este bun,din ce in ce mai bun.
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult