Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Volodimir Zelenski le trimite mamelor soldaților ruși 4 vederi din Bucha: „Priviți ce nenorociți ați crescut. Ucigași, jefuitori, măcelari”

Atrocitățile rușilor la Bucha

Foto: Ronaldo Schemidt/ AFP/ Profimedia

Președintele Volodimir Zelenski a postat pe Instagram patru fotografii care documentează atrocitățile comise de armata rusă la Bucha, lângă Kiev.

„București, Declarația de la Summit-ul NATO. 3 aprilie, acum 14 ani. A existat șansa de a preveni venirea Rusiei. Bucha, regiunea Kiev. Acum. Rusia a venit.

Mamele soldaților ruși ar trebui să vadă asta. Priviți ce nenorociți ați crescut. Ucigași, jefuitori, măcelari.”, a scris Zelenski alături de pozele semnate de Vadim Ghirda, Ronaldo Schemidt, UNIAN.

Într-un interviu pe care CBS i l-a luat după apariția imaginilor de la Bucha, Zelenski a spus că Rusia comite un genocid în Ucraina.

„Eliminarea unei întregi naţiuni şi a oamenilor. Noi suntem cetăţenii Ucrainei. Avem peste 100 de naţionalităţi. Este vorba de distrugerea şi exterminarea tuturor acestor naţionalităţi”, a declarat preşedintele ucrainean, potrivit News.ro. El a precizat că Ucraina este “distrusă şi exterminată” pentru că nu vrea să se supună politicilor Federaţiei Ruse.

„Asta se întâmplă în Europa secolului XXI. Este tortura întregii naţiuni”, a subliniat preşedintele.  

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult